• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/atv

01.02.2024

09:41

Šokantno otkriće! Evo zašto je pritvorena i maloletna ćerka ubijenog Saše iz Doboja

Shutterstock

Vesti

Šokantno otkriće! Evo zašto je pritvorena i maloletna ćerka ubijenog Saše iz Doboja

Podeli vest

A.K. (14) ćerka ubijenog Saše K. (46) uhapšena je jer je utvrđeno da je ona izmrvila lekove za smirenje koje je stavila ocu u limunadu kako bi ga omamila.

Kako prenosi portali iz Republike Srpske starija Sašina ćerka  A.K. (14) iz braka sa Andreom K. (32) je uhapšen pod usmnjom daje upravo ona ocu stavila u limunadu izmrvljene lekove kojima je omamljen. 

- Ona je drobila lekove u piće, to je radila po instrukcijama majke -  kazao jeizvor iz istrage za portal ATV.

Podsetimo za ubsitvo Saše K. uhapšeni su nejgova supruga Andrea  K. (32) koja je označena kao direktni izvršilac ubistva i njenn ljubavnik Dražen  L. (19), a motiv ubistva je najvjerovatnije njihova ljubavna veza, ali i pljačka. 

- Beživotno telo pronađeno je u šumi. Prizor je bio jeziv. Ne samo da je zločin do detalja isplaniran nego je urađen na monstruozan način. Ubrzo je utvrđeno da iza dobro smišljenog zločina stoje njegova supruga Andrea K. i njen devetnaestogodišnji ljubavnik Dražen L. - navodi izvor iz istrage. 

Zločin je bio isplaniran do detalja, a na kraju Saši je presudala supruga. 

- Saši su u limunadu sipani lekovi, čime je omamljen, da ne može pružati otpor. Dražen L. ga je udario dok je on ležao u krevetu, a onda su ga onesvešćenog vezali selotejp trakom i konopcem. Ubacili su ga u gepek vozila koja su iznajmili u Banjaluci. Odvezli su ga na izletište Preslica nadomak Doboja i tu mu je supruga tri puta zarila noć u stomak i grudi - kažu u policiji. 

Nestanak Saše, ali i Anrdree prijavila je najmlađa ćerka, a policija je dva sata kasnije u šumi na Preslici pronašla ubijenog Sašu, koji je u lokvi krvi leži nag vezanih ruku i nogu, sa selotejp trakom preko usta i očiju.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija