• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.B.

01.02.2024

09:52

Prve fotografije iz zgrade u kojoj je deda ispustio bebu! Užas u Paraćinu, dete sa prvog sprata palo u podrum

Shutterstock/s.b.

Vesti

Prve fotografije iz zgrade u kojoj je deda ispustio bebu! Užas u Paraćinu, dete sa prvog sprata palo u podrum

Podeli vest

Beba koja ima samo četiri meseca je u teškom stanju prevezena u Klinički centar u Beograd i to nakon povreda koje je zadobila kada ju je deda ispustio sa prvog sprata!

Kao što je Informer već pisao incident se dogodio 29. januara oko 22 sata u zgradi u Paraćinu gde žive roditelji povređene bebe.

Navodno, deda je ispred zgrade sačekao roditelje i od njih preuzeo nosiljku u kojoj se nalazilo dete.

Foto: S.B.

 

- Krenuo je ka stanu, a kada je stigao do prvog sprata primetio je da ćebe prelazi bebi preko lica. Tada je nosiljku stavio na gelender kako bi povukao ćebe sa glave deteta. Međutim u tom trenutku beba je ispala iz nosiljke i pala u podrum - kaže izvor iz istrage.

Roditelji bebe, koji su videli šta se dogodilo, odmah su strčali u podrum i odvezli dete u paraćinsku bolnicu odakle je dalje transportovana na lečenje u Beograd.

Foto: S.B.

 

Kako se saznaje iz izvora bliskog tužilaštvu, naloženo je pribavljanje lekarske dokumentacije o povredama koje je dete zadobilo, kao i praćenje zdravstvenog stanja deteta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jasna

pre 4 meseca

Uvedite propis da se stavlja yastitna mreza iymedju spratova pa se nece desavati ovakve stvari, ili da su sipke do vrha, a rukohvat ispred.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija