• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

01.02.2024

14:52

Oni su pretukli manekenku pred detetom zbog telefona! Dvoje uhapšeno, za trećim raspisana potraga

Informer/društvene mreže

Vesti

Oni su pretukli manekenku pred detetom zbog telefona! Dvoje uhapšeno, za trećim raspisana potraga

Podeli vest

Ženska osoba, romske nacionalnosti S.Z. (20) kao i tinejdžer Z.A. (16) uhapšeni su danas zbog sumnje da su zajedno sa J. A. (21), za kojim je raspisana potraga, pokušali više pljački, a pri kojima su bili izuzetno nasilni.

Kako je Informer ranije izveštavao juče se na društvenim mrežama pojavilo više objava u kojima navode da su tri osobe na prostoru "Franša" i "Dušanovca" poku[avali da "odžepare" žene i da su ih fizički napadale.

- Za ove napade, nažalost niko od građana nije prijavio, te je policija reagovala na osnovu objava na društvenim mrežama. Ali to nisu bili svi napadi koji su se desili toga dana - objašnjava izvor Informera upoznat sa slučajem i dodaje:

 

- Istog dana na Voždovcu su te iste tri osobe u Krusevačkoj ulici ušli u lokal i pokušali da opljačkaju ženu koja ima oko 65 godina. Kako nisu uspeli, napali su ženu ali i zaposlene koji su stali u odbranu napadnute žene. Tom prilikom zaposleni u ovom objektu dobili su više udaraca po glavi i telu, a pored toga razbojnici su razbili staklo na ulaznim vratima - ističe naš sagovornik. 

Prema njegovim rečima pokušaj agresivnih pljačkaša je prijavljen policiji ubrzo pošto se dogodio. 

Policija je operativnim radom utvrdila da se radi o  J. A. ,  Z.A. i S. Z. . Danas su u policijsku stanicu na Voždovcu privedeni tinejdžer Z. A. i S. Z. Tužilaštvo za maloletnike je naložilo da se protiv Z. A. podnese krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krađu i zbog nasilničkog ponašanja u redovnom postupku - kaže naš sagovornik i dodaje da to znači da je nasilni tinejdžer pušten na slobodu. 

Foto: prinstscreen/Instagram/ napisala je na svom instagramu 

 

Sa druge strane, kako nezvanično saznajemo za punoletnu S.Z. tužilaštvo je naložilo da se protiv nje podnesu iste krivične prijave, dok je za J.A. naloženo da se raspiše potraga, zbog sumnje da je izvršio ista krivična dela. 

Povodom objava na društvenim mrežama u vezi sa napadima na dve žene na Dušanovcu i Autokomandi, policija poziva oštećene da događaje prijave najbližoj policijskoj stanici ili na broj telefona 192. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija