• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.02.2024

22:38

Evo ko je mladić (22) koji je večeras ubijen u Borči! Jovan M. nije preživeo napad nožem, policija objavila opis ubice (FOTO)

Aleksandar Jovanović Cile

Vesti

Evo ko je mladić (22) koji je večeras ubijen u Borči! Jovan M. nije preživeo napad nožem, policija objavila opis ubice (FOTO)

Podeli vest

Stravično ubistvo večeras se dogodilo u Ulici Severina Bijelića, kod broja 10 u Borči. Nažalost, Jovan M. (22) postao je žrtva brutalnog napada nožem, kada je zadobio više ubodnih rana u predelu stomaka i grudi.

Još jedan mladić, Boro J., takođe je povređen, ali srećom njegove povrede nisu bile fatalne.

Napadač, čije ime još uvek nije poznato, navodno je starosti oko 25 godina i visok između 175 i 180 cm. Nakon napada, napadač je pobegao u nepoznatom pravcu, ostavivši za sobom scenu užasa.

Izuzetno tužno je što su pokušaji reanimacije nesrećnog Jovana M. bili neuspešni, te je njegov život izgubljen u 19:40 časova istog dana. U međuvremenu, policija je pronašla nož i bejzbol palicu u vozilu koje su ova dva momka koristili pre napada.

Policija je odmah preduzela akciju, sa izlaskom odeljenja za ubistva i patrola terena. Takođe, raspisana je potraga za izvršiocem, dok je istraga u punom jeku.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija