• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

04.02.2024

15:37

Pijan jurio kolima bez vozačke dozvole i ubio čoveka: Jezivi detalji tragedije kod Bele Crkve

Informer/Miloš Rafailović/drustvene mreze

Vesti

Pijan jurio kolima bez vozačke dozvole i ubio čoveka: Jezivi detalji tragedije kod Bele Crkve

Podeli vest

Muškarac N.S. (28) uhapšen je zbog sumnje da je pijan, upravljajući automobilom bez dozvole udario i ubio Milutina Uroševića (58), a potom pobegao.

Kako je Informer ranije izveštavao tragedija se dogodila sinoć oko  20.35 sati, pored puta u mestu Kusići.

Policija je ubrzo pronašla N.S. za koga se sumnja da je automobilom udario Milutina, koji je od zadobijenuih povreda preminuo, a potom pobegao sa mesta nesreće. 

- N.S. je uhapšen zbog sumnje da je u pijanom stanju, vozeći automobil, bez dozvole udario Milutina, a potom pobegao. Navodno tragedija se dogodila prilikom jurnjave vozilima kojima su upravljali pijani vozači - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem i dodaje da ovo nije prva saobraćajna nezgoda za koju N.S. odgovoran. 

Foto: Informer/društvene mreže

 

Prema njegovim rečima N.S. je pre nesreće bio sa društvom kafani gde su pili a potom je pijan seo za volan. 

- On i taj drugi vozač obojica pijani seli su u vozila i, kako se sumnja počeli da se trkaju. Naleteli su na jadnog pešaka. Sumnja se da ga je N.S udario ali i da je drugo vozilo prešlo preko tela. To su sada priče ali u svakom sluaju telo je prevezeno na obdukciju - rekao je naš sagovornik. 

Foto: printscreen/facebook/ Milutin Urošević

 

Podsetimo, Milutinovo telo pronađeno je pored puta sa vidljivim povredama, policija je obavila uviđaj a telo je prevezeno na odbdukciju gde će biti utvrđen uzrok smrti. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija