• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

04.02.2024

20:09

"Za njih samo smrtna kazna"! Ćerka žene koju je ubio Marko Pavlović kod Paraćina kivna: "Nožem joj je izbo obe šake"

printscreen

Vesti

"Za njih samo smrtna kazna"! Ćerka žene koju je ubio Marko Pavlović kod Paraćina kivna: "Nožem joj je izbo obe šake"

Podeli vest

Marina Milanović (50) ubijena je u selu Trešnjevica kod Paraćina pre godinu dana, tačno na današnji dan, presudili su joj pastorci Marko Pavlović (24) i Milica Pavlović (27) tako što su je prvo brutalno mučili, sekli po telu, tabanima, polomili joj nos, vilicu, rebra, šutirali je u glavu, smrskali joj lobanju, a potom ju je Marko zaklao nožem na kauču u njenoj kući.

Zatim je sa sestrom otišao u svoju kuću i oca Miloša nožem izbo 41 put, potom liznuo njegovu krv i mazao se njom po licu.

Nedavno je doneta presuda za ovu monstruoznost, Marko je dobio 20 godina, Milica 10. Više javno tužilaštvo u Jagodini uložilo je žalbu na ovu presudu i tražilo veću kaznu.

U bolnoj i potresnoj ispovesti ona je izjavila šta misli o visini kazne koju su dobili "dželati" njene majke i sa suzama u očima opisala kako je izgledao kobni dan.

- Ta kazna za njih je jako mala. Da se ja pitam, za njih nije ni smrtna kazna. Treba cela Srbija da vidi. Potom, zaslužio je da bude na električnoj stolici, onako postepeno, deo po deo, tako bih ja njega. Kao što je i on moju majku - kaže sa drhtavim glasom Violeta za Telegraf i nastavlja pričom o kobnom danu.

Foto: zoran sinko/privatna arhiva

 

"Oni su, kako se navodi, došli u kuću, majka je bila u dvorištu ispred drvene kapije. Marko je preskočio kapiju i ušao unutra, odmah je počeo da je bije pesnicama u glavu. Od tih silnih udaraca slomio joj je vilicu. Posle je uvukao u sobu, tu su krenuli da se biju, majka je molila da je ne bije, a on je, što je ona više molila, više tukao u glavu. Tukao je pola sata bez prestanka, ona je pala i ležala dole. Onda su je i on Milica šutirali u glavu. Dok su je tukli sa uživanjem, ona se nekako osvestila, sela je na krevet. Marko je tada rekao sestri da skuva kafu da je popiju, a pili su i pivo. Oni su pili sa uživanjem, dok je on bockao nožem sa uživanjem. Nož joj je prošao kroz obe šake, izbo joj je tabane da ne bi mogla da hoda. Imala je prelom vilice, glavu su joj smrskali, 9 rebara su joj slomili, nos su joj polomili. Bila je puna posekotina. Onda je Marko naredio sestri da je previje zavojem, da ona postepeno umire, da ne iskrvari odmah, da uživaju dok ona umire. Potom je dva puta presekao po vratu. Posle je otišao kod oca i rekao da nije siguran da to dobro "odradio", da je ubio. Tu noć je pobegao. On je kod nekoga bio, posle toga je ujutru otišao do prodavnice sav krvav, sa osmehom je rekao, ja sam zaklao Marinu i sam otišao u Paraćin u policiju i prijavio se", kroz suze priča ćerka ubijene Marine.

Kaže da je Milica ranije tukla njenu majku, da ju je jednom prilikom vukla po dvorištu, počupala joj svu kosu i polomila slušni aparat.

 

- Milica je i ranije tukla moju majku. Ja sam tada bila u Beogradu, majka me pozvala i rekla da je Milica pretukla. Komšija koji živi kuću do njih je spasio. Milica je vukla po dvorištu, počupala joj kosu i slomila joj slušni aparat. Ja nisam mogla tog momenta da dođem, išla je moja tetka sa njom u bolnicu. Tada su ustanovili da je majka imala teške povrede. Posle je išla u policiju, rekli su joj da se skloni od Milice, jer ona ima potvrdu da nije normalna. A ona ih je odgajala... Marko je bio dete za primer. Spavali su u ovoj kući. Ne znam šta se to desilo. Navodno nisu bili zadovoljni vezom moje majke i njihovog oca. Ako nisu bili zadobvoljni, trebalo je to odmah da reše sa ocem, a ne da se čekaju toliko, pa oni su bili zajedno više od 14 godina".

Violeta kaže da se plaši Marka i Milice i da ne zna šta će biti kada oni budu izašli iz zatvora.

- Marka i Milice se plašim. Nisam sigurna za bezbednost, postoji strah, ne znam šta će biti posle tih godina kada izađu, jer bi ponovo moglo da se desi isto. Celo selo strahuje, ljudi se plaše za svoju bezbednost, jer svako zna šta su uradili. Ja samo želim da cela Srbija bude uz mene, ima dosta roditelja koji su izgubili decu od monstruma kao što su Marko Pavlović i njegova sestra. Želim da se zajedno sa mnom bore da ostvarimo pravo za svoje najmilije, jer kazna od 20 godina je jako mala. Ne znam šta bi bilo da nije povredio svog oca Miloša. Pošto su tako kvalifikovali delo, 10 godina je dobio za moju majku, 10 za oca. Šta bi radio onda, išao sam ovuda po selu i smejao mi se. Tako mi se smejao ispred suda u Jagodini i rekao mi, što ja da idem na doživotnu, ja sam ubio samo jednu osobu - kroz plač kaže Violeta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija