• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

04.02.2024

20:15

"Ćale moj, fališ mi"! Ispovest sina Milutina Uroševića koji je nastradao kod Bele Crkve: "Kuče ili mače kad udariš, pa staneš"

Informer/Miloš Rafailović/drustvene mreze

Vesti

"Ćale moj, fališ mi"! Ispovest sina Milutina Uroševića koji je nastradao kod Bele Crkve: "Kuče ili mače kad udariš, pa staneš"

Podeli vest

Milutin Urošević (58) poginuo u saobraćajnoj nesreći u selu Kusići kod Bele Crkve, a mladić N. S. koji ga je, kako se sumnja, pokosio pobegao s mesta nesreće

Milutin Urošević (58), zvani Gaja, poginuo je u saobraćajnoj nesreći u mestu Kusići kod Bele Crkve kada je na njega, dok se vraćao sa seoske proslave, kolima naleteo mladić iz istog sela, N. S., koji je nakon udesa pobegao.

Kako saznajemo, u subotu uveče pored puta nađeno je telo muškarca sa povredama glave. Ubrzo je utvrđeno da je čovek nastradao u saobraćajki, kao i da je reč o meštaninu Milutinu Uroševiću.

Na 200 metara od kuće

- Otpočela je potraga za nesavesnim vozačem koji je pregazio Uroševića, pešaka koji je išao putem, i bez zaustavljanja napustio mesto nesreće. Nekoliko sati kasnije policija je privela osumnjičenog vozača i njemu je određeno zadržavanje - kaže izvor.

Foto: Informer/Miloš Rafailović/drustvene mreze

 

Ivan Urošević, sin poginulog Milutina, za Kurir objašnjava kako je došlo do tragedije.

- Kako smo čuli, do nesreće je došlo kada se moj otac peške vraćao sa jedne seoske manifestacije. Bahati vozač ga je udario na samo 200 metara od njegove kuće, a onda pobegao. Ne mogu da shvatim zbog čega nije stao da mu pomogne? Strašno mi je to što ga je udario kolima i nije se zaustavio... Pa udariš kuče ili mače na ulici i izađeš iz kola da vidiš da li je povređeno, živo, ali on ništa. Dodao je gas i otišao - kaže vidno potresen sin poginulog i dodaje da on poznaje osumnjičenog, a da ga je poznavao i njegov otac jer su iz istog mesta.

- N. S. je, takođe, u subotu uveče bio na fešti u selu, a pre toga je bio u lovu. Rekle su mi komšije da je bio pijan, a u jednom trenutku je tražio od prijatelja da mu pozajmi kola kako bi otišao do drugog prijatelja. Taj drug ga je, navodno, odvraćao jer auto nije registrovan i N. S. nema vozačku dozvolu, iako zna da vozi - priča Ivan.

Kako je dalje naveo, N. S. je ipak uzeo automobil iako nije dobio dozvolu od vlasnika.

- Seo je u kola i krenuo kod tog prijatelja. Na putu do tamo je i došlo do nesreće, udario je mog oca, koji je ubrzo preminuo. Inače, i moj otac je takođe bio popio i upravo iz tog razloga je odlučio da ide peške, nije želeo pijan da sedne za volan - kaže Ivan i dodaje:

Prolaznici ga našli

- Moj Milutin je posle kobnog udarca ostao da leži na putu, imao je povrede glave, a prolaznici su ga videli i pozvali policiju i Hitnu. Mene je zvao rođeni brat da mi kaže da je otac stradao. Otišao sam odmah tamo i zatekao Hitnu pomoć, policiju i sve je bilo blokirano. Nisu nam dali da priđemo.

Legendo, počivaj u miru

Za nastradalog Milutina Uroševića svi koji su ga poznavali imaju samo reči hvale, opisujući ga kao dobrog i poštenog čoveka.

- Saučešće porodici, dobri prijatelju, počivaj u miru. Neka ti je laka crna zemlja. Gajo, laka ti zemlja i neka te anđeli čuvaju. Gange, legendo, počivaj u miru božjem - stoji u mnogobrojnim komentarima na društvenim mrežama ispod fotografije i vesti da je Urošević poginuo u saobraćajnoj nesreći.

Naš sagovornik kaže i da se na mestu nesreće moglo čuti da je preko Milutinovog tela prešlo još jedno vozilo dok je ležao na putu posle obaranja.

- Po selu se priča da ga je N. S. udario, a potom prešao točkovima preko mog oca, a da je drugi auto koji je ubrzo naišao, takođe, prešao preko povređenog oca. Čekamo da se istraga završi i da saznamo kako je tačno došlo do nesreće u kojoj je moj otac preminuo - kaže neutešni Ivan.

Ćale moj, volim te, falićeš mi

Ivan Urošević kaže da će se sahrana njegovog oca obaviti u utorak.

- Telo je prevezeno na obdukciju i čekamo da nam jave kada ćemo moći da ga preuzmemo - kaže ovaj mladić, koji se od oca oprostio i na društvenim mrežama:

- Ćale moj... Ne znam šta bih sve imao da ti kažem osim da znaš da te volimo svi mnogo i da ćeš nam nedostajati ceo život! Falićeš mi svakim danom sve više i više. Ovo je bol koju ću nositi dokle god budem bio živ. Sada si na nekom lepšem mestu, ali srešćemo se kad-tad. Neka te anđeli čuvaju, voli te tvoj sin mnogo! Nekima si bio dobar, nekima ne, ali meni si bio najbolji! Hvala ti što si podario život Jeleni, Sneži, Bati i meni, zahvalni smo ti do kraja života. Volim te, živote moj.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija