• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Alo

07.02.2024

10:09

Porodica ugledala srušen klozet, pa zatekla jeziv prizor: Tomislav se udavio u septičkoj jami dok je vršio nuždu

Shutterstock

Vesti

Porodica ugledala srušen klozet, pa zatekla jeziv prizor: Tomislav se udavio u septičkoj jami dok je vršio nuždu

Podeli vest

Penzioner Tomislav Pavlović (67) iz leskovačkog naselja Bobište udavio se u septičkoj jami, pre šest godina, dok je u poljskom klozetu vršio nuždu.

Ovaj, u Leskovcu do sada nezabeležen slučaj, desio se, kobnog februarskog dana, pre šest godina, oko 18 časova, a telo nesrećnog starca izvukli su iz septičke jame vatrogasci i radniici JP „Vodovoda“, koji su prethodno ispraznili jamu.

- Bila je to jeziva i potresna slika, scena od koje ne ne smem oči da sklopim - tada je izjavio Pavlovićev zet Goran Jovanović, koji živi u istom domaćinstvu.

Do propadanja u septičku jamu došlo je, najverovtanije, kada se urušila nastrešnica iznad dela šupe i klozeta i sa sobom povukla zidove od blokova, ali i straca koji je u tom momentu vršio nuždu.

Tomslavljevo odsustvo iz kuće primetila je njegova supruga Dragica i oko 18 časova alarmirala zeta i ćerku.

- Najpre smo ga tražili po komšiluku i kod rođaka, a oko 19 časova primetili smo da se urušio krov iznad klozeta. Posumnjali smo na tragediju s obzirom da znamo da samo on koristi taj WC. Kada smo motkama iz izmeta i taloga izvukli deo njegove odeće, nije više bilo sumnje da je on tu negde u septičkoj jami - pričao je Jovanović.

Na lice mesta, stigla je i hitna pomoć, policija i istražni organi, vatrogasci i radnici Vopdovoda i komšije, ali sve je bilo kasno.

- I policajci i sudije i lekari i oni iz pogrebnog, svi su rekli da ovakav slučaj ne pamte u svom radnom veku. A čovek je bio vitalan i zdrav kao dren - prepričavao je šokirani komšija.

Bobištančanii su pre nekoliko godina dobili kanalaziciju, ali Tomislav Pavlović nije hteo, iako su ga ukućani molili, da zatrpa septičku jamu jer je klozet iznad nje koristio dok je poslovao po dvorištu.

- I to mu se obilo o glavu - zaključio je Jovanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Sport

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!
EURO 2024

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!

Ispružio je kažiprst pravo, ka objektivima fotoaparata i kamera, kao da želi da se na taj način direktno obrati svakom navijaču, svakom Srbinu ponaosob! I poručio je:“Verujte u nas, jer mi verujemo u sebe. Pobedićemo Dance“. Nešto poput čuvenog plakata Ujka Sema kojim su Amerikance pozivali da se dobrovoljno prijave za odlazak u Prvi svetski rat.

22.06.2024

10:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija