• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.Božić

07.02.2024

11:41

Od Nikole i Aleksandara ni traga ni glasa! Sumnja se da su zajedno pobegli, majka moli sina da se vrati kući?!

Miloš Rafailović, Privatna arhiva

Vesti

Od Nikole i Aleksandara ni traga ni glasa! Sumnja se da su zajedno pobegli, majka moli sina da se vrati kući?!

Podeli vest

Mitrovčani Nikola M.(14) i Aleksandar J.(16) nestali su u nedelju 4.februara i od tada im se gubi svaki trag!

- Poslednji put Nikolu sam videla u subotu oko 21 sat. Ujutro kad sam se probudila njega nije bilo. Kako se uopšte nije pojavljivao, krenuli smo u potragu za njim, tražili smo ga po celoj Mitrovici i Laćarku, ali uzalud.

Čuli smo da i porodica njegovog druga Aleksandra traga za njim i povezali da su možda negde zajedno pobegli. Ovim putem molim svog sina da se vrati kući gde god da je i šta god da je uradio. Sine, vrati se kući, moli te tvoja majka - kroz plač poručuje Milena Mijatović, majka nestalog Nikole.

Nikola je na sebi imao sivu duksericu, tamoplavu trenerku, crnu jaknu i šarene patike. Dečak je sa sobom poneo mobilni telefon sa majčinom karticom, ali je od nedelje telefon
ugašen.

Porodica Mijatović nestanak sina prijavila je policiji u ponedeljak 5.februara, a kako Informer saznaje pripadnici PU Sremska Mitrovica još uvek tragaju za dečacima. Mole se svi koji su ih videli da slučaj prijave najbližoj policijskoj stanici.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Kolumna Dragoljuba Kojčića: Pod čekićem aparthejda
Kolumne

Kolumna Dragoljuba Kojčića: Pod čekićem aparthejda

Istraživačima aparthejda, koji nisu spremni da budu jeftine apologete političkih interesa, Kosovo i Metohija je danas prostor da svoja zapažanja i zaključke mogu da posmatraju i izvode in vivo. To isto važi i za oportunistički zanemele intelektualce koji po moralnoj odvažnosti nisu ni blizu Sartra, Rasela ili Markuzea. Ali, taj glas danas dopire samo iz usta i pera Petera Handkea

28.09.2024

19:05

TV

Sport

Antidoping agencija želi kaznu za Sinera, Italijani grme: On je nevin!
Tenis

Antidoping agencija želi kaznu za Sinera, Italijani grme: On je nevin!

Svetska antidoping agencija (WADA) uložila je žalbu na presudu Sportskog suda u Lozani koji je Janika Sinera oslobodio krivice za korišćenje zabranjenih supstanci na turniru u Sinsinatiju prošle godine. Ovaj potez se, naravno, nije dopao prvom reketu sveta, ali ni teniskom Savezu Italije.

28.09.2024

16:30

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija