• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

09.02.2024

11:57

Zoran Marjanović ponovo pred sudijom! Suđenje za Jelenino ubistvo kreće pripremnim ročištem na Dan zaljubljenih

public/tanjug

Vesti

Zoran Marjanović ponovo pred sudijom! Suđenje za Jelenino ubistvo kreće pripremnim ročištem na Dan zaljubljenih

Podeli vest

Viši sud u Beogradu zakazao je za 14. februar u 11 časova pripremno ročište pred početak ponovljenog suđenja Zoranu Marjanoviću, koji je optužen da je 2. aprila 2016. godine na nasipu u naselju Crvenka kod Borče ubio suprugu, pevačicu Jelenu Marjanović.

Inače posle pripremnog ročišta koje je zatvoreno za javnost suđenje počinje 19. marta i na njih će Marjanović dolaziti sa slobode jer mu je 3. oktobra prošle godine Apelacioni sud ukinuo pritvor u kojem je do sada u dva navrata proveo ukupno dve godine. 

Podsetimo u julu 2022. godine Zorana Marjanovića je Viši sud u Beogradu osudio na 40 godina zatvora za ubistvo supruge Jelene, ali je tu presudu ukinuo Apelacioni sud i naložio novo suđenje.

Inače u svojoj odluci da se presuda ukine i suđenje vrati na početak Apelacioni sud je naveo da prvostepeni sud nije naveo u čemu se sastoje okolnosti koje se odnose da je suprugu ubio na svirep način, dok se podmuklost vezuje za to da je navodno svoj mobilni telefon učinio nedostupnim.

Posle ukidanja presude i najave novog suđenja advokati koji zastupaju optuženog najavili su nove dokaze koji do sada nisu izvođeni, a koji idu u korist Zoranu, ali i saslušanje novog svedoka.

Podsetimo, saga oko slučaja Marjanović traje već godinama, od kako je Jelena Marjanović ubijena 2. aprila 2016. godine u kanalu pored nasipa u naselju Crvenka u Borči sa devet udaraca tupim predmetom u glavu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Džet set

Srbija