• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.K.

09.02.2024

12:47

Boba Živojinović se oglasio povodom ozbiljnih optužbi! Sa Brenom zidao kuću na divlje

printscreen

Vesti

Boba Živojinović se oglasio povodom ozbiljnih optužbi! Sa Brenom zidao kuću na divlje

Podeli vest

Nekadašnji teniser Slobodan Boba Živojinović, suprug folk dive Lepe Brene, oglasio se povodom ekskluzivnih saznanja Informera da su on i supruga optuženi za nelegalnu gradnju kuće na parceli koja je u vlasništvu države.

Nakon objavljivanja informacije da je Treće osnovno tužilaštvo optužilo bračni par Živojinović za krivično delo nelegalna gradnja kontaktirali smo ih.

- Ceo proces je i dalje u toku i dok se ne okonča ne bih želeo da dajem izjave na tu temu. Hvala vam - kratko je rekao Boba za informer.rs. 

Foto: Insider

Živojinovići i u prošlosti imali probleme sa zakonom

 

Podsetimo folk diva Lepa Brena i njen suprug Slobodan Živojinović optuženi su za nelegalnu gradnju kuće na parceli koja je u vlasništvu države.

Prema nezvaničnim informacijama, Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu podnelo je optužni predlog protiv poznatog bračnog para zbog sumnje da su od 2019. do 2020. u Novom Beogradu bili investitori objekta koji je građen bez građevinske dozvole.

Oni su, kako saznajemo, uspeli da naprave prizemlje od čvrstog materijala i podignu zidove na prvom spratu kuće, bez prethodno pribavljene potrebne dozvole i potvrde o prijavi radova. 

Zbog toga ih tužilaštvo kao saizvršioce tereti za građenje bez građevinske dozvole i predlaže sudu da ih oglasi krivim i izrekne im uslovne osude, tako što će im utvrditi kazne zatvora u trajanju od najmanje osam meseci!

Živojinovićima se ostavlja i mogućnost da izbegnu zatvor, ukoliko ne ponove krivično delo u naredne dve godine i uplate ponaosob novčanu kaznu od najmanje pola miliona dinara!

U medijima je prošle godine kao bomba odjeknula vest da Brena i Boba grade kuću na parceli koja je u vlasništvu države, a za izgradnju nisu imali adekvatnu dozvolu.

Bračni par se od tog trenutka susreo sa mnogobrojnim problemima, a jedan od njih je i taj da radnici, koji su ostali bez posla jer je gradilište zatvorila inspekcija, traže da im se isplati izgubljeni novac. Spekulisalo se da je u pitanju iznos od oko 20.000 evra. 

Podsetimo pre nekoliko godina Lepa Brena je bila optužena i za krađu struje. Prov su Živojinovići bili optuženi za milionsku krađu struje u svojoj vili na Bežanijskoj kosi, a onda i u "Grand ajriš pabu" na Zlatiboru gde su uz pomoć magneta ukrali struju vrednu 5 miliona dinara. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija