• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

09.02.2024

15:24

Hitna istraga: Policija utvrđuje ko je objavio sliku pokojnog mladića i napisao da je manijak

RINA

Vesti

Hitna istraga: Policija utvrđuje ko je objavio sliku pokojnog mladića i napisao da je manijak

Podeli vest

Nakon što je mladić L. V. (21) nastradao u stravičnoj saobraćajnoj nesreću u naselju Jarčujak u Kraljevu, kada se juče rano ujtru automobilom zakucao u napušteni objekat pored puta, za Kurir su iz Osnovnog javnog tužilaštva u Kraljevu naveli da je u toku istraga smrti mladića.

Podsetimo, prijatelji i porodica L. V. tvrde da je on na ovaj način izvršio samoubistvo, jer su ga prethodnog dana na društvenim mrežama lažno proglasili manijakom, tako što su okačili njegovu fotografiju i napisali da je on polno uznemiravao žene i devojčice u Kraljevu.

Iz Osnovnog javnog tužilaštva navode za Kurir da su naložili policiji da utvrde sve činjenice i okolnosti o ovom slučaju.

 

- Po nalogu ovog tužilaštva, Policijska uprava u Kraljevu, Odeljenje kriminalističke policije, preduzima mere i radnje radi utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa objavljivanjem slika sada pok. L. V. na društvenim mrežama, kao i u vezi sa događajima u kojima je NN lice polno uznemiravalo osobe ženskog pola na teritoriji Grada Kraljeva - navodi se u saopštenju nadležnog tužilaštva.

Podsetimo, u javnosti je isplivao i snimak nesreće, a na njemu se vidi da vozač automobila, u punoj brzini bez kočenja, udara u zid objekta kraj puta. Udarac je bio toliko snažan da se čitav zid srušio, a mladić je nastradao na mestu.

Ubrzo posle nesreće, Kraljevčani su počeli da na društvenim mrežama objavljuju pozadinu ove nesreće, navodeći "da mladić nije izdržao pritisak i linčovanje na društvenim mrežama".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija