• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Rina

11.02.2024

17:05

Na automobile pala stena, ima povređenih! Užas na putu, intervencija nadležnih u toku

RINA

Vesti

Na automobile pala stena, ima povređenih! Užas na putu, intervencija nadležnih u toku

Podeli vest

Na magistralnom putu Podgorica - Bar došlo je do teškog saobraćajnog incidenta u blizini tunela Sozina kada se na dva vozila u pokretu obrušila krupna stena.

Tom prilikom povredjena je jedna muška osoba, i on je odmh prebačen u Opštu bolnicu u Baru.

- Nakon što se stena obrušila na put saobraćaj je na ovoj deonici zaustavljen i preusmeravan na alternativni putni pravac, preko Paštrovačke gore. Nakon intervencije nadležnih službi, posle nekoliko sati ponovo je pušten - potvrdio je izvor iz tamošnje policije za RINU.

Foto: RINA

 

O ovom incidentu obaveštena je i državna tužiteljka, koja je ovlastila saobraćajnu patrolu da obavi uviđaj.

Iz AMSCG poručuju da se na većini putnih pravaca u zemlji saobraća po mokrim i klizavim kolovozima pa se vozači pozivaju na oprez.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija