• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

15.02.2024

08:13

Pritvor za serijske lopove! Provaljivali u firme u Zemunu i krali sve što stignu

informer.rs

Vesti

Pritvor za serijske lopove! Provaljivali u firme u Zemunu i krali sve što stignu

Podeli vest

U Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu juče su saslušani S.M. (24) i D.V. (28) osumnjičeni da su izvršili seriju provala i krađa iz firmi u Zemunu, nakon čega im je sud odredio pritvor do 30 dana.

Kako je saopšteno dvojica osumnjičenih lopova su od početka januara, ove godine, do hapšenja 13. februara izvršili više provala u preduzeća iz kojih su krali sve što im je palo pod ruku.

Njima se na teret stavlja da su izvršili ili pokušali da izvrše više krivičnih dela teška krađa, kao i krađe. 

Na saslušanju osumnjičeni D.V. je u potpunosti priznao izvršenje svih krivičnih dela čije izvršenje mu se stavlja na teret, dok je osumnjičeni M.S. iskoristio svoje zakonsko pravo i branio se ćutanjem. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija