• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

15.02.2024

10:17

Novi slučaj Ane Volš?! Jeziva podudarnost: Obe uspele u Americi, obe prelepe i obe nestale

Društvene mreže

Vesti

Novi slučaj Ane Volš?! Jeziva podudarnost: Obe uspele u Americi, obe prelepe i obe nestale

Podeli vest

Nestanak srpske snajke Ane Knežević (40), uspešne poslovne žene sa Floride, užasno podseća na slučaj nestanka Beograđanke Ane Volš (39) koja je nestala 1. januara prošle godine, a za čiju je smrt optužen suprug Brajan Volš koji je kako je utvrđeno istragom ubio, raskomadao i delove tela bacio u pogon za reciklažu gde su spaljeni.

Jeziva je podudarnost ova dva slučaja. Obe nestale se zovu Ana, obe su prelepe i doselile su se u Ameriku gde su ostvarile "san"  i bile vrlo uspešne na poslovnom planu. 

Ana Knežević se posle trinaest godina braka razvela od supruga Davida, dok je Ana Volš nameravala da napusti Brajana sa kojim ima tri sina. 

Foto: Društvene mreže

Ana i David Knežević

 

Ana Knežević je sa bivšim suprugom imala uspešan biznis u Fort Loderdejlu. Ana i David su imali preduzeće za kompijutersku podršku i popravke, dok je Ana Volš koja je sa suprugom Brajanom i decom živela u Kohasetu kod Bostona, radila u Vašingtonu kao agent za nekretnine, gde je imla ai stan kako ne bi svaki dan putovala, već samo vikendom.

Ana Knežević je posle teškog razvoda otišla na odmor u Madrid gde joj se 2. februara gubi svaki trag, a njen nestanak je prijavila prijateljica koja je od nje dobila čudne SMS poruke, zbog kojih je posumnjala da joj se nešto desilo, a kada nije mogla sa njom da stupi u kontakt alarmirala je i špansku policiju, a u istragu se uključio u FBI. 

Inače Anina prijateljica je stupila u kontakt sa bvišim suprugom nestale, Davidom, sa kojim s dogovorila da dođe u Madrid i pomogne u potrazi, ali kada ga je ponovo pozvala on je rekao da je otputovao kod tetke u Beograd. 

Španska policija je u međuvremenu utvrdila da je one noći kada je nestala Ana na zgradi u kojoj ima stan onesposobljena kamera i da je to uradio muškarca koji je na glavi imao motorističku kacigu, a kameru je poprskao crnim auto sprejem. 

Ana Volš je nestala 1. januara 2023. godine. Nestanak su tri dana kasnije prvo prijavila njene kolege  kada se nije pojavila na poslu, a tek onda i njen suprug Brajan koji je tvrdio da je ona 1. januara u ranim jutarnjim satima otputovala u Vašington jer je, navodno, imala neodložna posla.

Foto: printscreen facebook

Ana i Brajan Volš

 

Nekoliko dana kasnije Brajan je prvo uhapšen zbog ometanja istrage i dovođenja policije u zabludu, a onda je kasnije optužen i da je ubio suprugu koja je imala nameru da ga ostavi. 

Foto: printscreen

Deponija na kojoj su pronađeni tragovi krvi i odeća ubijene Ane Volš  

Brajan Volš je optužen da je Anu ubio, a onda njen leš raskomadao u podrumu porodične kuće i nakon toga ga bacio na deponiju na kojoj je spaljen. Policija je tokom istrage pronašla dokaze kako je suprug izveo ubistvo Ane Volš i on je optužen i trenutno mu se sudi za ovaj zločin i u slučaju da ga porota proglasi krivim mogao bi do kraja života da bude iza rešetaka. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bgd

pre 2 meseca

Cccc . Ja ne vidim nigde podudarnost. Ova poslednja pokupila nekog sa ulice u drugoj drzavi i otisla sa njim u vikendicu. A vi ovim tekstom indirektno optuzujete bivseg muza za zlocin, sa kojim nema veze..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija