• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Alo

17.02.2024

08:53

Podvig vredan pažnje! Policajka krenula na porođaj, usput uhapsila provalnika

Shutterstock

Vesti

Podvig vredan pažnje! Policajka krenula na porođaj, usput uhapsila provalnika

Podeli vest

Gordana Bosnić (40) dobila je trudove i sa suprugom je krenula put bolnice. U tom trenutku opazila je razbojnika i bez razmišljanja izletela iz vozila i savladala ga.

Zadivila celu Srbiju! Gordana Bosnić (40), trudna policajka zaposlena u policijskoj stanici Zemun, na putu ka porodilištu ugledala je lopova! Uprkos trudovima, ona se zaustavila i zajedno sa suprugom, koji je inače njen kolega, savladala je razbojnika i predala ga nadležnima! Ovaj slučaj zadivio je sve ljude i izazvao je prelepe komentare!

Kako saznajemo, nesvakidašnje hapšenje lopova dogodilo se 13. februara oko dva sata iza ponoći u Zemunu. Naime, Gordana je tog dana dobila trudove i sa svojim suprugom Milošem Đukićem, takođe policajcem iz policijske stanice Zemun, krenula je put bolnice. Na putu ka porodilištu u Ulici auto-put za Novi Sad u Zemunu njihovim iskusnim očima nije promakla osoba koja je u tom trenutku obijala automobil. Mladi bračni par, iako je žurio ka bolnici gde je Gordana trebalo da se porodi, reagovao je policijski i profesionalno.

- Zaustavili su svoj automobil, obavestili kolege, a zatim su uz povike „stoj, policija“ reagovali. Međutim, provalnik je pokušao da pruži otpor, ali su ga ubrzo njih dvoje savladali. Sačekali su da stigne patrola. Kolegama su predali razbojnika, a zatim su krenuli u bolnicu gde se Gordana i porodila - rekao je izvor, i dodao da je Gordana bila glavni inicijator hapšenja provalnika koji je već ušao u obijeni automobil.

- Gordana nakon što je videla provalnika rekla je suprugu da se zaustavi, a onda je istrčala iz automobila i uz poštovanje procedure je reagovala. Odmah se uhvatila sa lopovom ukoštac. Suprug joj je pomogao da savladaju provalnika. Gordana je zatim pozvala svoje kolege i objasnila im je da joj je porođaj krenuo, te ih je zamolila da požure ukoliko ne žele da se porodi na ulici - rekao je izvor.

Oduševljene kolege čestitaju Gordani prinovu

Iz Sindikata srpske policije pohvalili su akciju svojih kolega, te su im i čestitali prinovu.

- Policijski službenici su često u raznoraznim situacijama u svojim životima u prilici da preuzmu ovlašćenja van radnog vremena, ali ova situacija pokazuje da policijska krv i osećaj prema poslu čak i u momentima koji obeležavaju ceo život jedne majke ne izostaju - naveli su iz Sindikata srpske policije, i dodali:

- To jutro naša koleginica će pamtiti kao najsrećnije do sada, ali pamtiće ga i po tome što je samo nekoliko desetina minuta pre toga uhapsila i učinioca krivičnog dela i sigurno će to biti veoma česta priča u toku odrastanja deteta kojeg je tog jutra donela na svet. Sindikat srpske policije želi porodici da čestita ovu srećnu priliku sa mnogo radosti, sreće i blagoslova u odrastanju novog člana porodice - poručili su iz Sindikata.

Gordanin i Milošev poduhvat naišao je na oduševljenje njihovih kolega, ali i svih građana Srbije. Gordana, iako je imala trudove, reagovala je hrabro i profesionalno.

- Gordana se uspešno porodila i posle toga je postala majka trećeg deteta - kaže naš sagovornik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija