• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ćuruvija

18.02.2024

13:22

Potresna ispovest majke mladića nastradalog u Novom Sadu: "Njegov drug je čuo neki zvuk, a kada se okrenuo video je mog Nebojšu kako..."(FOTO)

Društvene mreže/tanjug

Vesti

Potresna ispovest majke mladića nastradalog u Novom Sadu: "Njegov drug je čuo neki zvuk, a kada se okrenuo video je mog Nebojšu kako..."(FOTO)

Podeli vest

"Moj sin je verovatno to veče malo popio, pa se popeo na ogradu mosta. Voleo je da se zeza, a nije mu prvi put da se peo na ogradu mosta, a sto puta sam ga grdila kada bi saznala šta radi, ali eto..." , priča za informer.rs majka Nebojše Stevanovića (33), koji je u noći između četvrtka i petka pao sa ograde mosta Duga u Novom Sadu.

- To veče se Nebojša sa drugom vraćao iz grada u Petrovaradin preko mosta. U jednom momentu, njegov drug je čuo neki zvuk, a kada se okrenuo, video je kako moj Nebojša klizi niz ogradu mosta. Rekao mu je; "Nemoj to raditi" i pokušao da ga dohvati, ali nije mogao i Nebojša je pao u vodu sa velike visine - kaže Nada Dervić, majka nestalog Nebojše.

Vest o Nebojši iščekuju i njena dva mlađa sina blizanaca, iz prvog braka od kojih je jedan odmah doleteo sa Malte.

Foto: Foto: Facebook

Ni traga od mladog Nebojše Stevanovića

- Čekam da mi jave kada će ronioci da krenu u potragu. Nebojša je dobar plivač i sve se nadam da je negde isplivao. Ne znam šta mu je bilo da to uradi. Voleo je da popije, kad dobije platu, onda ode sa društvom u grad. I voli da se zeza - dodaje zabrinuta Nebojšina majka, medicinska sestra u penziji.

Nebojša je radio kao metalostrugar i nije bio oženjen.

To veče je bio u gradu sa svojim prijateljem V. R. (26), koji je odmah javio Nebojšinom bratu šta se dogodilo.

Nada kaže da se njen bivši suprug, Nebojšin otac, sa kojim ima tri sina, organizovao sa nekoliko ljudi da danas sa dva čamca pretražuju Dunav. Ona apeluje da se javi svako ko ima bilo kakve informacije o Nebojši.

Foto: Foto: facebook.com

Nada Dervić se nada da će njen sin biti pronađen živ

Kako objašnjava, Nebojša je visok 178 centimetara, mršav, mišićav, ima zelene oči i kratku kovrdžavu, tamno smeđu kosu. Na sebi je imao crnu jaknu, tamnu košulju, crne cipele i crne pantalone u trenutku nestanka.

- U lošem sam zdravstvenom stanju. Dav puta sam operisala karcinom štitine žlezde, želudac i tumor na nadbubrežnoj žlezdi. Bila sam na ivici života - navodi Nada, kojoj podršku pruža njen drugi suprug.

Nada Dervić uputila je apel građanima da se jave na telefon 064/2873983 ako imaju bilo kakvu informaciju.

V. R. je odmah obavestio policiju, a policija je pozvala Vatrogasno-spasilačku službu i pripadnike granične policije koji imaju stanicu na reci u blizini. Međutim, Nebojša nije pronađen u reci.

Potraga je bila značajno otežana jer je bila noć i mrkli mrak u trenutku kada je Nebojša pao.

Obavešten je tužilac, a naloženo je alkotestiranje V. R. i ustanovljeno je da je on imao alkohola u krvi. Pregledom snimaka sa nadzornih kamera, utvrđeno je da V. R. govori istinu. Porodica je posle svega, po proceduri prijavila njegov nestanak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija