• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.02.2024

11:19

Uroš nije bio takav, ćerka ga je mnogo volela: Završeno svedočenje majke devojčice pronađene u kadi

Zoran Sinko

Vesti

Uroš nije bio takav, ćerka ga je mnogo volela: Završeno svedočenje majke devojčice pronađene u kadi

Podeli vest

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas je održano suđenje Urosu Pašajliću optuženom za zanemarivanje i zlostavljanje svoje osmogodišnje ćerke.

Na današnjem ročistu svedočila je njegova nevenčana supruga i majka devojčice Nevena T. koja je izjavila da je Uroš oduvek hteo dete i to devojčicu. 

- Kad sam zatrudnela htela sam da abortiram, ali me je Uroš ubedio da rodim devojčicu. On joj je dao ime, on ju je gledao kao Boga. Ne branim ga, ali je bilo tako - rekla je Nevena T. na sudu.

Foto: Maša Banđur

 

Prema njenim rečima za zlostavljanje njene ćerke saznala je iz novina.

- Ni na kraj pameti mi nije bilo da bi on mogao tako nešto da joj uradi. Ona je bila zaljubljena u svog tatu, volela ga je. Ponekad smo se viđali u restoranu, a ona bi samo u njega gledala. Sećam se da jednom prilikom Lana nije smela da se spusti niz tobogan. Tada joj je Uroš prišao i rekao: "Ajde malena, da te vidimo”. Istog trenutka se spustila - ispričala je Nevena.

Foto: printscreen

 

 

Naglasila je kako je ona poznavala drugačijeg Uroša, da ovo nije čovek koga je nekada volela.

- Nakon svega mogu da kažem da ovo nije čovek koga sam nekada davno upoznala i sa kim sam bila. Za gospođa Ivanu nemam ništa loše da kažem. Jednom sam samo Lanu pitala za nju, a ona mi je rekla: "Mama to je žena koja samo povremeno spremi doručak" - naglasila je ona.

Dodala je i da je ćerku videla poslednji put pre oko tri godine od momenta hapšenja. 

- Ćerku nisam viđala jer on nije hteo, ali je dolazio nekoliko puta kod mene i govorio kako ima napad panike i kako ima problema u vezi. Pričao je kako se svađa sa Ivanom, kako mu smeta što ide kod muškog masera, on je tipičan balkanac kome smetaju takve stvari - ispričala je ona.

Za vreme svedočenja Nevene T. L, optuženi Uroš je sve vreme gledao u pod i nije imao nikakvu reakciju.

Sa druge strane Uroševa devojka koja je i prijavila ceo slučaj, Ivana L., a koja je takođe bila u sudnici, sve vreme je tiho jecala, plakala, ali nijednom nije pogledala u pravcu oca monstruma.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Sara Ćirković: Sledeći cilj je medalja na OI!
Ostali sportovi

Sara Ćirković: Sledeći cilj je medalja na OI!

Naša bokserka Sara Ćirković koja je na Evropskom prvenstvu u Beogradu stigla do zlatnog odličja u kategoriji do 54 kilograma izjavila je na prijemu u zgradi Predsedništva da će maksimalno raditi kako bi osvojila medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

02.05.2024

11:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija