• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.02.2024

09:26

Ubica ga izrešetao na dan kada je rođen: Nikola ubijen pred kućnim pragom

Društvene mreže

Vesti

Ubica ga izrešetao na dan kada je rođen: Nikola ubijen pred kućnim pragom

Podeli vest

Nikola Jović (23), kik-bokser i sin žandarma iz Leskovca, ubijen je pre tačno šest godina ispred zgrade u kojoj je živeo u leskovačkom naselju Dubočica, i to na svoj rođendan. Ubica je na Nikolu ispalio 13 metaka, a do danas nije poznato ko je on.

Kako je Informer ranije pisao Nikolu je ubica izrešetao u parku nakon svađe sa nepoznatim mladićem, koji je potegao pištolj i najpre ga ranio u nogu.

Ranjeni Jović je iz sveg glasa zvao upomoć, ali ubica je nastavio da puca i u njega ispalio kišu metaka, kako se tada pislao šest projektila ga je još pogodilo. 

Podsetimo, brutalno ubistvo dogodilo se 21. februara 2018. godine i to pošto se nesrećni Nikola vraćao sa proslave svog rođendana. 

- Dovezao ga je taksi do naselja Dubočica, ali ga je jedan mladić, koji ga je sigurno poznavao, pozvao da porazgovaraju u parku. Usledila je svađa, a taj mladić je najpre jednim hicem iz pištolja ranio Jovića, koji je pokušao da pobegne. Međutim je napadač išao za njim i nastvaio da puca, brzo ga je sustigao i ubio - naveo je ranije za Informer izvor iz istrage.

Jovićev komšija ubrzo nakon brutalne likvidacije objasnio je da ga je iz sna najpre probudio jedan pucanj.

- U prvi mah sam pomislio da je neko bacio petardu, ali onda sam čuo da neko doziva upomoć. Vapaji tog mladića su ledili krv u žilama, dozivao je upomoć iz sveg glasa, a onda su odjeknuli novi hici. Shvatio sam da se nešto ozbiljno dešava, pa sam pozvao policiju i Hitnu pomoć - objasnio je komšija.

Jovićev leš je pronađen stotinak metara dalje od njegove zgrade, gde ga je sustigao ubica. U automobil parkiran u blizini mesta ubistva udario je rikošet jednog metka.

Foto: Printsktin/Facebook

 

Majka ubijenog kik-boksera iz Leskovca: Mog sina su proganjali

Dan posle ubistva mladog kik-boksera, policija nije saopštila da li je na tragu ubici koji je u njega ispalio sedam hitaca iz pištolja.

Nikolina majka Jadranka Jović koja se tada oglasila za medije rekla je da ni na koga ne upire prstom, ali je istakla da je njen sin u poslednje vreme, posle jednog uličnog incidenta, imao problem sa nekom grupom momaka koji "su ga proganjali."

Foto: Printsktin/Facebook

 

- Ubica koji je bezdušno ispalio rafal u mog sina je uzeo i moj život, jer mi je Nikola bio sve, moja duša, moja nada, moja leđa, sve moje na svetu... Na dan kad je ubijen bili smo zajedno. Pričali smo o već zakazanoj proslavi njegovog 23. rođendana u restoranu, smejali se, a onda su mi ujutro javili da je mrtav. Pa, evo kako slavimo rođendan mog jedinca - rekla je dan nakon ubistva neutešna majka i dodala:

- Nikola nikome nije naneo zlo. Odmalena je bio dobro dete, bavio se sportom. Kuća nam je puna njegovih medalja i pehara. Eto, sada su nam samo ostala njegova sportska znamenja.

O motivima ubistva u Leskovcu se tada samo spekulisalo, i do danas nije poznato ko je Nikolu ubio. 

Foto: Printsktin/Facebook

 

 

Imao dosije za drogu i nasilje


Nikola Jović je imao dosije u policiji zbog droge i nasilničkog ponašanja. Nekoliko godina pre ubistva je uhapšen kod Preševa jer je bio u automobilu sa drugom koji je imao izvesnu količinu narkotika.

Nikolin bivši trener naveo je na društvenim mrežama da je Jović ko mlad imao probleme, ali da je rešio da se izvuče iz toga:
"Krenuo je da trenira. Bavio se sportom i imao jaku želju da se takmiči. Bio je pravi pobednik."

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ni pozivi za maturu nisu što su nekada bili! Nećete verovati kakav odgovor je dobio ovaj dečak
Društvo

Ni pozivi za maturu nisu što su nekada bili! Nećete verovati kakav odgovor je dobio ovaj dečak

Maturske večeri trebalo bi da budu smisao druženja i zabave, a sve češće se svode na brendiranu odeću i skupocene automobile, preteranun šminku i nakit. Generacija Z, svakodnevno nas baci u rebus materijalističkim prohtevima, a njihovi izazovi su sve veći zalogaj za roditelje koji žele da im ispune svaku želju, pa nas je tako jedna objava malo je reći, ostavila bez teksta.

28.04.2024

09:43

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija