• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.R.

22.02.2024

13:15

Ugledni doktor pucao sebi u srce! Saznao da boluje od ove bolesti pa "digao ruku na sebe"

Informer

Vesti

Ugledni doktor pucao sebi u srce! Saznao da boluje od ove bolesti pa "digao ruku na sebe"

Podeli vest

Doktor Šaćir Redžović (63) čije je telo nađeno u porodičnoj kući u selu Pružanj, osim što se bavio poljoprivredom, radio je povremeno i u seoskoj ambulanti, saznaje Informer.

Navodno, prema nezvaničnim saznanjima Informera, nesrećni muškarac pucao je u sebe jer je saznao da boluje od kancera.

Kako je Informer već pisao, on je pucao sebi u srce, a njegovo telo nađeno je na krevetu u spavaćoj sobi.

Foto: Društvene mreže

 

 

Prijatelji i poznanici iz sela Pružanj, ali i Delimeđa, gde je radio, za Informer kažu da za Redžovića imaju samo reči hvale. 

- Šaćir je bio dobar čovek, poseban i uvek je bio tu za sve komšije, ali i pacijente. Često smo od njega dobijali savete, bio je spreman da nas sasluša da nas uputi kada bi imali zdravstene probleme. Pamtićemo ga kao dobrog lekara i domaćima. Snašla ga je najgora bolest, imao je probelma sa kancerom creva, ali nismo ni slutili da će oduzeti sebi. Uvek ćemo ga pamtiti po dobru - kaže jedan od meštana sela Pružanj. 

Redžović je danas sahranjen na seoskom groblju u mestu Pružanj, gde je i živeo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija