• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.02.2024

12:26

Ubijeni Stefan (23) radio kao obezbeđenje!? Otkrivamo mogući motiv ubistva!

Masha Bandjur/Instagram

Vesti

Ubijeni Stefan (23) radio kao obezbeđenje!? Otkrivamo mogući motiv ubistva!

Podeli vest

Srpski MMA reprezentativac Stefan Savić (23) ubijen je u noći između subote i nedelje, a prema saznanjima Informera, on je radio kao obezbeđenje.

Stefan je ubijen na Dorćolu, a prema našim informacijama, došlo je do svađe, posle koje je napadač izbo Savića koji je preminuo na putu do bolnice.

Kako Informer nezvanično saznaje, Stefan Savić je čekao da dobije stipendiju, pa je za to vreme radio kao obezbeđenje u noćnim kluboima. Verovatno je došlo do nekog sukoba, što je Stefana koštalo života.

Prema našim informacijama, u MMA savezu su svi u šoku jer se radi o momku kog su svi mnogo voleli, kažu da nije bio problematičan niti je ikada ulazio u konflikte.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Istina

pre 2 meseca

Nije bio problematičan, kako da ne, pa baš sve MMA boksere poubijaše ...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija