• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.02.2024

09:21

Ubio baku svoje poznanice! Naložena posebna veštačenja za krvavog ubicu iz Apatina

Printscreen, Pngwing

Vesti

Ubio baku svoje poznanice! Naložena posebna veštačenja za krvavog ubicu iz Apatina

Podeli vest

Apatinac P. B. (28) koji se sumnjiči da je izvršio surovo ubistvo starice Bosiljke Miljanović (83) u njenoj porodičnoj u Apatinu, a inače bake svoje drugarice iz škole, na glavnom pretresu u Višem sudu u Somboru izjašnjavao se o krivici, a svoje viđenje su dali i veštak, kao i svedok oštećena J. M.

Glavni pretres koji je održan juče praktično je počeo iznova, zbog izmene u sastavu veća.

Nakon izlaganja optužbe, izjašnjavanja optuženog i uvodnih izlaganja, u okviru dokaznog postupka saslušan je optuženi P. B. te je dalje saslušan veštak, svedok oštećena J. M. 

U daljem toku dokaznog postupka pročitana je i pisana dokumentacija iz spisa predmeta koja predstavlja dokaze, te je na istom glavnom pretresu doneto rešenje kojim će se odrediti kombinovano trasološko - sudsko - medicinsko veštačenje.

- Određeno je da će naredni glavni pretres biti zakazan nakon prijema nalaza i mišljenja navedenog veštačenja, a na isti će biti pozvani i veštaci SZB Beograd, kao i svedok D. N. - objasnila je za medije portparolka Višeg suda u Somboru, Manela Operta Podunavac.

Foto: printscreen

 

Takođe, pritvor prema P. B. produžen je rešenjem vanpretresnog veća Višeg suda u Somboru od 02. februara 2024. godine do dalje odluke suda, a najduže do 07.04.2024. godine.

Kako mu se stavlja na teret, postoji osnovana sumnja da je P. B. lišio života 83-godišnju Bosiljku iz koristoljublja, na svirep i podmukao način, zadajući joj više uboda nožem po telu od kojih je ona zadobila 15 ubodnih rana i posekotina i od kojih je preminula, pri čemu je trpela bolove jakog intenziteta i jake psihičke patnje.

Podsetimo, kod P. B. u kući pronađeni su krvav duks, farmerke i obuća koje je imao na sebi prilikom zločina. Nož kojim je ubio staricu nađen je na mestu zločina i to je bio krucijalni trag nakon detaljnog veštačenja oružja koji je doveo do hapšenja svirepog mladića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija