• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.02.2024

10:01

Detalji hapšenja Novice Antića! Pao sa kolegama zbog pronevere

Beta

Vesti

Detalji hapšenja Novice Antića! Pao sa kolegama zbog pronevere

Podeli vest

Novica Antić, predsednik Vojnog sindikata je uhapšen.

U velikoj akciji pripadnika UKP, uhapšen je predsednik Vojnog sindikata, Novica Antić.

U saopštenju MUP navodi se da je Novici Antiću, ali i njegovim kolegama iz sindikata Dušku Tolmacu i Predragu Jevtiću, određen pritvor do 48 sati.

"Novica Antić uhapšen je zbog krivičnog dela pronevera i to jer je doneo odluke kojim se Predragu Jevtiću, sekretaru VS, isplatio neosnovano tri i po miliona dinara. Takođe, preuzimao je telefone i tehniku sindikata i dalje prodavao čime je oštetio sindikat za preko 1.5 miliona. Kao i što je Dušku Tolmacu, zameniku VS, isplatio oko 700.000 dinara na ime pozajmica suprotno aktima sindikata" piše u saopštenju MUP.

 

Foto: ATAIMAGES

 

 

Dodaje se i da su privedeni i Duško Tolmac, zamenik predsednika Vojnog Sindikata, kao i Predrag Jevtić, generalni sekretar te organizacije.

"Tolmac je priveden zbog sumnje da je izvršio krivično delo Pronevera jer je Novici Antiću suprotno aktima sindikata pribavio korist od 6.2 miliona dinara.  Predrag Jevtić je uhapšen zbog sumnje u krivično delo pronevera i to jer je mobilne telefone i opremu sindikata, prodavao i na taj način pribavio protivpravnu imovinsku korist od preko milion i po dinara" dodaje se u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Žigolo

pre 2 meseca

Najzad da i taj izdajnik završi iza rešetaka ... Bilo je krajnje vreme

Marcca

pre 2 meseca

Sad će "opozicija" i "nezavisni" mediji da skoće u odbranu lopurdi...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija