• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.02.2024

10:39

Oduzet "audi " vozaču bez vozačke dozvole! Policija ga zaustavila u Novom Pazaru

MUP Srbije

Vesti

Oduzet "audi " vozaču bez vozačke dozvole! Policija ga zaustavila u Novom Pazaru

Podeli vest

Automobil marke "audi " oduzet je vozaču (22) iz Novog Pazara, koji je njime upravljao bez vozačke dozvole, a koja mu je ranije oduzeta zbog više saobraćajnih prekršaja!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru zaustavili su u Ulici Stevana Nemanje u ovom gradu mladića iz Novog Pazara koji je vozio „audi“ bez vozačke dozvole i u vreme zaštitne mere zabrane upravljanja vozilom.

"Saobraćajna patrola utvrdila je da je ovom vozaču dozvola oduzeta jer ga je Prekršajni sud dva puta u poslednje dve godine pravnosnažno osudio zbog učinjenih težih saobraćajnih prekršaja. Policija je mu je privremeno oduzela „audi“ u skladu sa novom zaštitnom merom iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima u kojoj se vozilo privremeno oduzima od učinioca koji je u prethodne dve godine pravnosnažno osuđen za teže prekršaje iz oblasti bezbednosti saobraćaja." saopštila je policija. 

Foto: beta/printscreen

 

Inače, kako je navedeno u saopštenju, protiv vozača su podnete i odgovarajuće prekršajne prijave i protiv njega će se voditi prekršajni postupak pred nadležnim Prekršajnim sudom.

Podsećamo, teži prekršaji iz oblasti bezbednosti saobraćaja su prekršaji: nasilničke vožnje, najmanje teška alkoholisanost, odbijanje alkotestiranja ili utvrđivanja prisustva psihoaktivnih supstanci, upravljanje vozilom bez vozačke dozvole za ijednu kategoriju, prekoračenje brzine u naselju za više od 70 kilometara na čas, kao i prekoračenje brzine van naselja za više od 80 kilometara na čas i tako dalje. 

Takođe, napominjemo da mera privremenog oduzimanja vozila traje do okončanja postupka
pred nadležnim sudom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
boki

pre 1 mesec

Drzava mora doneti ostre zskone i strogu konttolu da bi se zaustsvilo nasilje bahatih osoba

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija