• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Novosti

28.02.2024

15:18

Muškarac se razneo bombom: Detalji tragedije u Kikindi (FOTO)

Informer/M.J.

Vesti

Muškarac se razneo bombom: Detalji tragedije u Kikindi (FOTO)

Podeli vest

Telo muškarca od 55 godina pronađeno je juče kasno popodne u dvorištu porodične kuće u Sajanu kod Kikinde. Prema nezvaničnim informacijama, koje su „Novosti“ dobile iz više pouzdanih izvora, reč je o samoubistvu, koje se dogodilo tako što se čovek razneo ručnom bombom.

Druge okolnosti ove tragedije utvrdiće istraga koja je u toku.

- Uviđaj na licu mesta obavili su pripadnici Policijske uprave u Kikindi i o nesreći obavestili Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu. Radi utvrđivanja detalja i tačnog uzroka smrti, tužilaštvo je naredilo da se uradi obdukcija tela, zbog čega je ono prebačeno u Centar za sudsku medicinu u Novi Sad – potvrđeno nam je u Policijskoj upravi u Kikindi.

 

Na eksploziju su ukazale i komšije koje su u utorak kasno popodne čule detonaciju i nakon toga su odmah reagovale.

- U trenutku eksplozije supruga tog čoveka nije bila kod kuće ni u selu. Komšije su je obavestile da se nešto dogodilo, pa ga je ona zvala telefonom, ali se on dugo nije javljao, što je odmah bilo sumnjivo. Neko je obevestio policiju i onda su zatekli telo u dvorištu – rekli su sagovornici „Novosti“.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija