• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/RTS

29.02.2024

16:23

Skandal na VMA: Žena odjurila iz bolnice zbog vrele akcije sa mužem, lekari zanemeli

printscreen/Tv Pink

Vesti

Skandal na VMA: Žena odjurila iz bolnice zbog vrele akcije sa mužem, lekari zanemeli

Podeli vest

Dežurni lekari na VMA zbrinuli su u kasnim večernjim satima ženu koja se, po svemu sudeći, povredila tokom seksualnog odnosa.

Ona nije htela da iznosi detalje svog povređivanja, pa je samo naglasila da se to desilo "dok je stezala muža zbog prevelike ljubavi", ali je više nego jasno da su imali intiman odnos.

Puk. prof. dr Ivan Marjanović sa VMA u jutarnjem izveštaju otkrio je detalje tog neobičnog slučaja.

Kako je objasnio, u bolnici se pojavila žena srednje životne dobi i mršave konstitucije zbog bola u blizini rebara.

- Imali smo dokaz da ljubav može i da boli. Pacijentikinja koja je došla na pregled požalila se na bol u predelu spoja rebara i grudne kosti. Na pitanje kako se povredila rekla je da je zbog prevelike ljubavi jako stegla svog supruga i da se tad javila bol. Ustanovili smo da nema preloma i dali smo joj terapiju uz savet da ljubav ne mora da bude snažna već i malo nežnija - opisao je dežurni hirurg dr Marjanović za RTS.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija