• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

04.03.2024

11:07

Poginula braća na motoru: Jeziva tragedija kod Srbobrana

printscreen/instagram/192_rs

Vesti

Poginula braća na motoru: Jeziva tragedija kod Srbobrana

Podeli vest

Na motoru koji se juče sudario sa automobilom kod Srbobrana poginula su braća Darko (38) i Aleksandar M.(31) , saznaje Informer.

Kako je Informer ranije objavio saobraćajna nesreća dogodila se juče oko 15 sati na lokalnom putu od Srbobrana ka Drljanu.

Saobraćajana nezgoda dogodila se kada su se direktno sudarili putnički automobil i motor.

- Pretpostavlja se da je motorom upravljao stariji muškarac. U svakom slučaju motor se direktno sudario sa automobilom koji se kretao iz smera Srbobrana. Od siline udarca obojica muškaraca su pala sa dvotočkaša i nažalost nastradali na mestu nezgode - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem.

Kako je naveo u ovoj nezgodi teške telesne povrede zadobio je i vozač automobila. 

- On je nakon sudara ostao zaglavljen u vozilu - rekao je naš sagovornik.

Policija je na mestu nezgode obavila uviđaj kojim će biti utvrđeno kako je došlo do ove saobraćajne nezgode. 

Oba vozila iz udesa prevezena su na vanredni tehnički pregled kako bi se utvrdilo da li su u momentu nesreće bila u ispravnom stanju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija