• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.B.

07.03.2024

08:28

Policajci spasili ženi život: Uhvatili je za ruku kada je pokušala da skoči sa mosta Duga u Novom sadu

Društvene mreže/tanjug

Vesti

Policajci spasili ženi život: Uhvatili je za ruku kada je pokušala da skoči sa mosta Duga u Novom sadu

Podeli vest

Dvojica policajca, spasili su ženi život, tako što su je sprečili da skoči sa mosta Duga u Novom Sadu!

Čitava drama dogodila se sinoć, a tragedija je sprečena zahvaljujući odličnoj saradnji građana i policije.

- Žena je bila na mostu i videlo se po njoj da se sprema da uradi nešto loše. To je prijavljeno policiji koja je ubrzo stigla na most i oprezno prišla ženi. Ubeđivali su je kako su znali i umeli da to ne čini. Borli su se za to kao da je život nekog njihovog u pitanju - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem.

Foto: Printscreen/ilustracija

 

Prema njegovim rečima nije poznato zašto se žena odlučila na ovakav korak ali se pretpostavlja da je imal neke porodične probeleme.

- Na ovakav potez čoveka muka natera. Ne znam konkretno šta je bilo sa ovom nesrećnom ženom ali sam čuo da je pominjala porodične probleme i da je u jednom momentu skoro pustila ruke i pala, ali da su je policajci zadržali - rekao je naš sagovornik. 

U trenucima drame na mostu je saobraćaj bio oubustavljen, a kada su policajci imali ženu pod kontrolom preuzela je hitna pomoć koja je prevezla u Klinički centar Vojvodine.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija