• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

07.03.2024

23:26

"Kome si ti kriv da te ubije": Na društvenim mrežama se opraštaju od ubijenog Zorana iz Rume

Fejsbuk

Vesti

"Kome si ti kriv da te ubije": Na društvenim mrežama se opraštaju od ubijenog Zorana iz Rume

Podeli vest

Nakon što je otkriveno da je Zoran Obradović (68) zvani Gusak iz Rume, inače bivši vlasnik lokalne kafane, a sada vlasnik odgajivačnice pasa ubijen u svojoj kući, njegovi prijatelji opraštaju se od njega potresnim porukama na društvenim mrežama.

Podsetimo, policija je juče pronašla telo Zorana Obradovića u ulici Marka Oreškovića u Rumi, a za osumnjičnim ubicom ili ubicama i dalje se intezivno traga. Za sada nije poznato kada se dogodio svirepi zločin, ali će to utvrditi obdukcija.

Prijatelji ubijenog na društvenim mrežama tuguju za Zoranom i uz njegove fotografije iz mladosti prosećaju se kako su se družili.

Počivaj u miru prijatelju moj - napisao je jedan prijatelj ubijenog i objavio staru fotografiju na kojoj se može videti kao svira gitaru, dok se u pozadini vidi bend.

Ispod ove fotografije samo su se nizali tužni komentari, gde korisnici društvenih mreža koji su poznavali ubijenog navode "da ne mogu da veruju da je ubijen", "da to nije trebalo da se dogodi", "kome je Zoran kriv da ga tako ubiju".

Foto: Fejsbuk

 

 

- Zorane, naš dobri, kako je moglo da se desio ovako nešto? Život nekad nije fer prema nama - piše u jednom od mnogobrojnih komentara.

Ubijeni Zoran Obradović ima nekoliko profila na Fejsbuku i na svima preovladavaju njegove objave vezane za pse, kafić koji je do pre nekoliko godina držao i fotografije sa gitarom. Kako smo već pisali, ubijeni muškarac pre šest godina je zatvorio kafić u Rumi koji je držao godinama i to navodno, nakon što mu je inspekcija zatvorila lokal zbog buke. Tada je odlučio da se ozbiljnije bavi psima koje je inače obožavao, pa je otvorio odgajivačnicu pasa koju je držao u dvorištu svoje porodične kuće u Rumi.

- Zoran je bio bogat čovek dok je držao kafić, a biznis sa psima mu je takođe, donosio unosne pare s obzirom da su pse kojima se on bavio i koje je prodavao veoma skupi. Svi u kraju su znali da je dobrostojeći, nije to bila nikakva novost, vozio je besna kola, ali je i dalje ostao u nekom svetu svoje mladosti - navele su komšije ubijenog i dodale:

 

- Nije isključeno da je ubijen zbog para... Naime, u subotu je komšija premetio da je Zoran veoma nervozan i da psuje i zapitkuje komšije da li su videli njegova besna kola jer ih je navodno, neko ukrao.

Ubijeni Zoran je u porodičnoj kući, gde je i nađeno njegovo telo živeo sam. Prema rečima komšija, ubijeni je bio pomalo prgav i ljudi su izbegavali da ulaze u konflikt sa njim. Istraga povodom ovog ubistva je i dalje u toku, a pripadnici MUP-a tragaju za napadačem ili napadačima koji su lišili života Zorana Obradovića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede! (VIDEO)
Live TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede! (VIDEO)

Sednica Skupštine Srbije prošla relativno očekivano. Miloš Vučević izneo je ko će biti ministri u novoj Vladi. Ipak, kao po običaju, pripadnici opozicije pokušali su da naprave skandal i od ove sednice. Na ovu, ali i druge važne teme govorili su gosti "Info večeri" govorili su novinari Dejan Vukelić i Vlado Dimić, a putem vajber uključenja uživo u program javio se i Božo spasić, bivši operativac SDB.

01.05.2024

22:28

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija