• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/blic

08.03.2024

08:39

Šta se desilo uoči Božića?! Lav dao otkaz, a onda dva meseca kasnije presudio sinovima i sa suprugom skočio u smrt

Informer

Vesti

Šta se desilo uoči Božića?! Lav dao otkaz, a onda dva meseca kasnije presudio sinovima i sa suprugom skočio u smrt

Podeli vest

Pre tačno nedelju dana Lav Petrović Suvajdžić (25) i njegov supruga Martina (23) presudili sinovima, a onda otpešačili do solitera u naselju Liman i sa 17. sprata skočili u smrt, ali još uvek nije poznato zašto su to oni uradili i da li je bračni par bio pod uticajem neke sekte sobzirom da su u kući koju su iznajmljivali pronađeni egipatski simboli na zidovima.

Na lokalnom groblju u Bačkom Petrovcu u sredu su sahranjeni Martina i njeni sinovi dok su prisutni odajući poslednju poštu nastradalima među sobom pričali da je: "Za sve je on kriv", misleći na Martininog supruga Lava. Inače telo Lava Petrovića Suvajdžića još uvek niko nije preuzeo i on nije sahranjen.

Foto: Društvene mreže/informer

Martina i Lav nakon ubistva sinova presudili sebi skokom sa krova solitera

 

Lavov kolega sa kojim je on radio četiri godine u jednoj prodavnici tepiha ispričao je da je bio šokiran kada je čuo šta se desilo, i da je Lav bio dobar i vredan radnik.

- Nikada nismo imali nikakvih pritužbi na njega. Radio je kod nas četiri godine i sve je bilo u redu. Bio je malo asocijalan i nije se odazivao na pozive na druženje među kolegama. U početku smo ga zvali i pokušavali da se bolje upoznamo, ali smo odustali. Ipak, to ništa nije upućivalo na ovako veliku tragediju o kojoj priča čitava Srbija - ispričao je kolega i dodaje da je Lav psotao čudan nakon što je prošlog leta dobio drugog sina.

- Videli smo da je malo smušen i govorili smo međusobno da je to garant zato što sada u kući ima dva mala deteta pa ne zna gde će pre. Međutim, posle par meseci ta njegova odsutnost je eskalirala telefonskim pozivom u kome nam je kratko saopštio da daje otkaz. Svi smo bili zatečeni. To se desilo u januaru pred Božić ove godine. Imao je lepa primanja, tako da uzrok tragedije nikako ne može biti nedostatak finansijskih sredstava pa nam je bilo čudno što uopšte daje otkaz. Međutim, nije ispoštovao ni otkazni rok, samo je sutradan po supruzi poslao ključeve od prodavnice i poručio po njoj da je našao bolji posao - objašnjava Lavov kolega.

Kako objašnjava naš sagovornikniko nije mogao ni da zamisli da su lav i njegova supruga u stanju da ovako nešto urade.  

- Eto... sad ispada kao da je sve planirano. Dao je otkaz pre nešto više od dva meseca a imao je dobra primanja i dobre međuljudske odnose u firmi. A onda se dogodila tragedija. Ne znamo stvarno šta da mislimo. Možemo samo da kažemo da nam je jako žao - zaključuje Lavov bivši kolega.

Inače Martinina rođaka je rekla da je ona bila dobra devojka, a da ju je Lav odvukao od porodice i posvađao sa njima uz napomenu da on ni sa svojom porodicom nije bio u dobrim odnosima. Martinini najbliži su čuli kako joj Lav nije dozvoljavao da izlazi sa decom van kuće.

- Ljudi su znali da je ona mogla da ide najdalje do prodavnice. Samo se po dvorištu iznajmljene kuće u Petrovaradinu igrala sa decom. Bila je brižna majka i ne možemo da verujemo da je ona kriva za to. Ne bi ona ruku na decu digla. To je njena krv, naša krv... - priča uplakana sagovornica.

Dodaje da cela porodica sumnja da ju je Lav zaludeo, a možda čak i prisilio da sve to urade.

- Koliko znamo, nije joj dao ni da se zaposli. Kada je prvi sin napunio godinu dana mogla je da počne da radi, a mali da ide u vrtić. Međutim, izgleda da joj nije dao. Užas! Ovakvu tragediju ne pamte generacije unazad! Veliki je greh izvršiti samoubistvo, a kamoli deci nauditi. Neka im je Bog u pomoći - jadala se sagovornica.

Foto: V.B.

Martina i njeni sinovi sahranjeni zajedno

 

Prvi toksikološki rezultati obdukcije dece za koje se sumnja da su ih ubili majka i otac Martina i Lav pokazali su da su im u telu nađene određene supstance koje bi mogle dovesti do njihove smrti.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija