• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Alo

08.03.2024

11:23

Oteo je od majke: Otkriven mogući razlog zbog je Albanac pucao ženi u leđa kod naplatne rampe

Shutterstock/MARIOMONTE

Vesti

Oteo je od majke: Otkriven mogući razlog zbog je Albanac pucao ženi u leđa kod naplatne rampe

Podeli vest

Ranjena 30-godišnjakinja, inače državljanka Srbije, prevezena je u Zdravstveni centar Vranje, a potom u Univerzitetski klinički centar Niš

J.V. (30) je upucana sinoć oko 21.30 sati nedaleko do naplatne rampe u Preševu. Nju je ranio partner I.B. (52) sa kojim je bila u vezi. 

Ranjena devojka iza sebe ima jedan brak i dvoje dece, a I.B. joj je bio novi partner kojeg je upoznala u Švajcarskoj.

- Ona je pre tri godine živela u Švajcarskoj, tu su se i upoznali. Kada su se vratili u Srbiju, preselili su se u Vrnjačku banju. Imala je često probleme sa njim, on ju je prisiljavao da sa njim živi u Makedoniji. Zbog tog pritiska, ona je odlučila da se preseli kod majke u drugi grad, i da ga napusti. On tu nije stao, pa je u četvrtak došao kod nje kući i praktično je prisilio da krenu ka Makedoniji - objašnjava za Alo! izvor blizak istrazi. 

Ranjena 30-godišnjakinja prevezena je u Zdravstveni centar Vranje, a potom u Univerzitetski klinički centar Niš.

Kako smo ranije pisali, nasilni I.B. je ženu ranio kada ih je kod naplatne rampe zaustavila saobraćajna policija.

- Dok im je saobraćajac pisao prekršajnu prijavu, ona je iskoristila priliku i istrčala iz kola, a on je krenuo za njom i ranio je pištoljem tetejac sa dva metka, a onda je i presudio sebi pucnjem u glavu - opisao je naš sagovornik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija