• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Mediji

12.03.2024

16:42

Dragana iz Brusa izašla iz bolnice: Kolima sletela s puta, ćerkica joj preminula od zadobijenih povreda

Fejsbuk

Vesti

Dragana iz Brusa izašla iz bolnice: Kolima sletela s puta, ćerkica joj preminula od zadobijenih povreda

Podeli vest

Dragana A. S. (32) koja se krajem januara prevrnula kolima u selu Milentija kod Brusa, prilikom čega je njena ćerka (3) poginula, nakon mesec dana borbe lekara u KC Niš da joj spasu život, puštena je kući, a tu informaciju potvrdili su članovi njene porodice za Alo!

- Dragana je izašla iz bolnice. Oporavlja se - kratko je rekla članica njene porodice.

Podsetimo, njoj su se lekari od kada je primljena u bolnicu svim naporima borili da spasu život. Bila je u veoma lošem stanju.

- Životno je bila ugrožena, lošeg opšteg stanja, došla intubirana i primljena na Kliniku za anesteziju. Imala je višestruke prelome rebara obostrano, povreda pluća, prelom kosti karlice - rekli su tada lekari, piše Telegraf.

Foto: Društvene mreže

 

 

U ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći nastradala je Draganina trogodišnja ćerka Nezvanično, sumnja se da je uzrok nesreće neprilagođena brzina uslovima puta. 

Prilikom izlaska iz krivine u selu Milentija, Dragana S. je izgubila kontrolu nad vozilom, probila je zaštitnu ogradu, sletela u reku nakon čega je vozilo završilo na krovu.

Na putu je bilo snega i blata - rekao je ranije izvor "Blica".

Devojčica preminula u Domu zdravlja

- Devojčica je bila uredno vezana, sedela je na zadnjem sedištu, a povredama koje je zadobila u nesreći je podlegla u Domu zdravlja Brus - naveo je tada naš izvor.

Kako su meštani sela Milentija rekli, Dragana je krenula na posao, a devojčicu je vozila u vrtić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija