• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Republika

13.03.2024

10:46

Nalaz obdukcije: Nikola prvo smrskao Gordani glavu, a onda joj izbušio lobanju

Informer

Vesti

Nalaz obdukcije: Nikola prvo smrskao Gordani glavu, a onda joj izbušio lobanju

Podeli vest

Nikola T. (55) iz Novog Sada sumnjiči se da je počinio ubistvo svoje supruge Gordane. Navodno, on je prvo naneo fatalne udarce po glavi svoje supruge, smrskavši joj lobanju, a zatim je koristio bušilicu i izbušio je.

Ovo je, nezvanično, pokazala obdukcija, prenosi Republika.

Podsećamo, pedesetpetogodišnji Nikola T. ubio je svoju ženu u novosadskom naselju Klisa, a potom se vezao lancima za betonski blok i bacio sa Temerinskog mosta. Kako očevici kažu, on je tada rekao da je ubio suprugu i naveo tačnu adresu, a prethodno je isto javio i starijoj ćerki.

Motiv ubistva se još ne zna, ali se sumnja da je Nikola bio ljubomoran, budući da su mediji preneli da je poslednjih dana pratio, tajno snimao i prisuluškivao suprugu.

Foto: Informer

 

 

Nikola je preživeo skok sa mosta, jer su ga brzom reakcijom izvukli iz vode, gde su mu konstatovane samo promrzline, a nakon toga je i uhapšen.

Danas se očekuje da bude saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

Zla kob porodice

Kako smo već pisali, komšije su otkrile da su Nikola i Gordana bili skladan par i da su važili za srećnu porodicu. Međutim, Nikola je bio i svadljiv, te je imao sukobe sa komšijama, a navodno su i njihove porodične tradicionalne proslave ove godine izostale.

Ipak, niko sa sigurnošću ne može da kaže šta bi mogao da bud emotiv.

Kako su naši reporteri saznali na licu mesta, Nikola je odrastao u Domu za nezbrinutu decu, jer i njemu otac ubio majku. Ista stvar dogodila se njegovim ćerkama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija