• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Republika

13.03.2024

14:28

"Lav je sam otrovao decu, pa rekao Martini": Devojka sahranjena pod devojačkim prezimenom, roditelji nemi od bola

Informer

Vesti

"Lav je sam otrovao decu, pa rekao Martini": Devojka sahranjena pod devojačkim prezimenom, roditelji nemi od bola

Podeli vest

Martina P. S. (23) sahranjena je u Bačkom Petrovcu i to pod devojačkim prezimenom, sa decom, ali bez supruga Lava.

Lav P. S. (25) i njegova supruga Martina su 1. marta skočili sa sedamnaestospratnice u naselju Liman 2 u Novom Sadu, a pre toga su prema prvim rezultatima istrage ubili svoju decu, Arosa i Ehosa, dečake stare tri i jednu godinu.

Deca su otrovana u stanu u naselju Petrovaradin u iznajmljenom stanu u kojem su živeli sa roditeljima, najverovatnije otrovom za korov. Iako još nisu gotovi rezultati obdukcije, policijska istraga je pokazala da je bračni par bio u sekti i da su ostavili satanističke znakove kada su rešili da okončaju svoj život, a prethodno su ubili svoju decu.

 

Izvor blizak Martininoj porodici otkriva da je sahranjena pod devojačkim prezimenom jer nikada nisu prihvatili njen izbor partnera, tako da godinama sa njom nisu bili u kontaktu. Međutim, njeni otac i majka su ćerku sahranili kao da je uvek bila uz njih, a pored nje i dvojicu njenih sinova.

Od sahrane Martinin roditelji tragaju za istinom, zašto je njihova ćerka koju su prvu dobili od troje dece i pružili joj mnogo ljubavi i pažnje završila na tako užasan način svoj mladi život. Ne prihvataju da je svojevoljno ubila, odnosno otrovala decu i ubeđeni su da je to sve Lavova zasluga. Nazivaju ga monstrumom koji im je dete odveo u mrak i beznađe.

- Martinina majka je van sebe, a otac je teši i drži se hrabro, ali i sam ne zna šta će od tuge i sramote, što su obeleženi tragedijom sopstvenog deteta. Oni smatraju da je Lav kriv za sve i da je u stvari on otrovao njihove sinove, a onda Martinu ubedio da treba da se ubije i da tamo negde budu zajedno sa decom - otkrila je rođaka Martinine porodice.

Lav je sahranjen na Novom groblju u Beogradu pod prezimenom P. Dok su grobari spuštali njegov sanduk u raku bio je prisutan samo Lavov deda koji nije krio razočaranje zbog života unuka po satanističkim pravilima daleko od porodice koja ga nije podržavala i držala se daleko od njega.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija