• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Republika

14.03.2024

11:28

Miljana Kecmanović opet "talasa"! Ima poseban zahtev za inspektore koji čuvaju dečaka ubicu

Tanjug, Miloš Rafailović

Vesti

Miljana Kecmanović opet "talasa"! Ima poseban zahtev za inspektore koji čuvaju dečaka ubicu

Podeli vest

Miljana Kecmanović strahuje za bezbednost sina, ima posebne zahteve za njega.

Majka Koste Kecmanovića, Miljana Kecmanović, prevršila je svaku meru. Pored toga što ne pokazuje trunku kajanja, stida i srama zbog onoga što je njen sin uradio, hladnokrvno na sudu šeta pred uplakalnim roditeljima ubijene dece, kojoj je presudio njen naslednik, Miljana sada ima posebne prohteve za svog sina.

 

Naime, kako nezvanično saznajemo, ona se žalila povereniku jer Kosta nema dozvoljene posete, a navodno, strahuje i za njegovu bezbednost u Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu, te zahteva poseban nadzor nad bolnicom, kako neko ne bi slučajno pokušao da naudi njenom sinu.

- Van svake pameti, Miljanini zahtevi su pre svega, bezobrazni i bezobzirni, pre svega prema deci i Draganu koje je njen sin ubio. Kostu 24 sata čuva policija da ne bi pokušao da pobegne ili naudio nekome sa Klinike, a ona traži poseban nadzor bolnice jer strahuje za bezbednost sina. Sramota. Nema trunku osećaja, samo razmišlja o sinu ubici, još se žali što nema posete, a i samoj joj je zabranjeno na komunicira sa njim i da ima kontakt, ko zna na šta bi pokušala da ga nogovori da kaže na suđenju - govori izvor za Republuku.

Foto: Informer

Privođenje Koste K.

 

Podsetimo, Kosta Kecmanović je smešten u Kliniku za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu 3. maja prošle godine, kada je iz očevog pištolja usmrtio devetoro svojih vršnjaka i čuvara škole, a njih šestoro ranio.

Optužnicom Višeg javnog tužilaštva u Beogradu je predloženo da sud oca Vladimira osudi na kaznu zatvora od 12 godina, a majku Miljanu Kecmanović na dve i po godine.

Za vlasnika i instruktora u streljačkom klubu predloženo je po tri godine zatvora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
MrKamenjarac

pre 1 mesec

...NE TALASA ONA,ONA BRABONJA KO OVCA.....

MrKamenjarac

pre 1 mesec

...NE TALASA ONA,ONA BRABONJA KO OVCA.....

nensi

pre 1 mesec

I nju u apsu pa nek riba klozete a ne da talasa bez i malo sažaljenja prema ubijenoj deci od strane njenog sinan za čiju se sigurnost tobož brine. Hitno uveti DUŠANOV ZAKONIK.

Pobesneli Laloš

pre 1 mesec

Ovo je žena iz pakla. Sumnjivim veštačenjima je došla do miliona, odgajila je masovnog ubicu i sada traži zaštiti. Ona, njen mužić i balavi monstrum ne treba da imaju nikakva prava. Osim na besplatan smeštaj u Padinjaku.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija