• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

14.03.2024

11:22

Miroslav je kobnog dana tražio novac za rođendan: Komšije o čoveku kojeg je žena ubila kod Požege

facebook

Vesti

Miroslav je kobnog dana tražio novac za rođendan: Komšije o čoveku kojeg je žena ubila kod Požege

Podeli vest

Miroslava S. (55) iz mesta Prijanović kod Požege ubijen je sinoć kada ga je kako se sumnja žena Sanela S. (45) izbola nožem u njegovoj porodičnoj kući. Komšije za Informer otkrivaju da je nesrećni Miroslav tražio novčanu pozajmicu od komšija za rođendan!

Kako je Informer ranije izveštavao telo Mirosalava S. pronađeno je u njegovoj porodičnoj kući. 

Komšije za Informer otkrivaju da je Miroslav bio mirani povučen čovek i iznad svega dobar, ali je imao pogrešan odabir žene. 

- Ona je u brak sa Miroslavom ušla sa dvoje dece, on ih nažalost nije imao. Radio je u Budimci, nije imao ne znam ni ja koliku platu - priča jedan od poznanika i komšija ubijenog Miroslava. 

Kako je objasnio Miroslav je pošto se oženio stalno pozajmljivao novac. 

- Verovatno je to radio kako bi njoj udovoljio. Skoro da nema čoveka od kojeg nije traži novac na zajam, koji gotovo da nije vraćao.  Ona je mnogo loša žena, a tome u prilog ide i ovo što je uradila - priča naš sagovornik i dodaje:

Foto: Sanela i Miroslav Stevanović

 

- I tog dana, kako sam čuo bio je kod našeg zajedničkog poznanika i tražio mu novac. Rekao je da mu treba za nečiji rođendan. Međutim, i on mu je više puta pozajmljivao novac koji Miroslav nije mogao da vrati, te mu juče nije dao. Verovatno je to iznerviralo Sanelu koja je, očigledno naučila da dobije od jadnog Miroslava sve što poželi - rekao je naš sagovornik. 

Prema njegovim rečima, svi sada sumnjaju da je motiv svađe, ali kasnije i ubistva novac. 

- Mirosalava je navodno prvo udarala nečime po glavi, a potom ga je izbola nožem - objasnio je naš sagovornik. 

Kako smo ranije pisali u trenutku kada je policija stigla Sanela je navodno bila pijana. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija