• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Republika

14.03.2024

14:03

"Miljana brine o tome kakav će on uspeh imati u školi": Kosta jednom nedeljno dobija paket, evo šta se nalazi u njemu

Privatna arhiva

Vesti

"Miljana brine o tome kakav će on uspeh imati u školi": Kosta jednom nedeljno dobija paket, evo šta se nalazi u njemu

Podeli vest

Miljana Kecmanović, majka ubice Koste K. (14) uprkos tome što sin ne želi da čuje za nju i sudskoj zabrani prilaska i komuniciranja sa njim, pokušava na sve načine da dođe do njega.

Naime, Miljana svake nedelje šalje paket na Kliniku za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu gde je Kosta hospitalizovan 3. maja prošle godine izvršio krvavi pir i usmrtio devetoro svojih vršnjaka i čuvara škole.

Kostina majka ne odustaje od njegovog školovanja, čak ni posle zločina koji je izvršio, pa mu svake nedelje šalje paket u kojem su knjige za školu. 

- Jednom nedeljno Kosta dobije veliki paket, a u njemu je uvek isto - knjige za školu. Miljana mu šalje sve što mu je potrebno za praćenje online časova, ne preskače nijednu nedelju. Kao da ne razmišlja o tome zašto je on na Klinici, šta je uradio, koliko je života oduzeo, samo joj je bitno da što bolje završi osmi razred, da ima što bolje ocene. Njena ambicija da on bude najbolji je bolesna - nezvanično priča za Republiku dobro upućen izvor.

Foto: D. Ćuruvija

 

 

Kako su mediji već pisali, a kako su mnogi i potvrdili, Miljana Kecmanović je tokom Kostinog školovanja zahtevala da bude najbolji, da ima najbolje ocene, pritiskala ga je. Nemali broj je onih koji baš u tome vide razlog što Kosta ne može da je smisli, zašto je svuda ostavljao njen DNK i zašto je rekao da je sve uradio kako bi njoj naudio, ali ona kao da to ne shvata, uporna je u tome da on osnovnu školu završi sa što boljim uspehom.

Podstimo, kako je osnovna škola obavezna, Kosti je omogućeno praćenje nastave online i to kao učenik škole "Dr Dragan Hercog".

Kako nije u poziciji da pohađa školu, jer se nalazi u zdravstvenoj ustanovi, škola "Dr Dragan Hercog" je zadužena za decu koja su na bolničkom lečenju - rekla je ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sutere

pre 1 mesec

pa majka je majka,nijedna majka se ne moze odreci svog djeteta,taman bio nepokretan ,invalid, ubica , monstrum to moramo razumjeti. nemoze majka svoje dijete odbacit.ne podrrzavam njegov gnusni cin ali moramo majku kao majku razumjeti.mozda sam ja za neke ljude bolestan ali sam previse star sa godinama da mogu reci da je majcina ljubav prema svom djetetu bezgranicna,.a sud mora donijet odluku kako nalaze Ustav i zakon,ali zo nema veze sa majcinskim prirodnim osecajima.nedaj Boze nikom takvo stanje.

Pobesneli Laloš

pre 1 mesec

Ovo je žena iz pakla. Sumnjivim veštačenjima je došla do miliona, odgajila je masovnog ubicu i sada traži zaštitu i povlastice. Ona, njen mužić i balavi monstrum ne treba da imaju nikakva prava. Osim na besplatan smeštaj u Padinjaku.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Džet set

Srbija