• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

14.03.2024

15:05

Lav i Martina sve isplanirali! Veštačenje telefona potrvdilo crne slutnje

V.B.

Vesti

Lav i Martina sve isplanirali! Veštačenje telefona potrvdilo crne slutnje

Podeli vest

Klupko jezivog zločina u Novom Sadu gde su Lav i Martina P.S. ubili svoja dva sina stara jednu i tri godine a zatim izvršili samoubistvo skokom sa solitera polako se odmotava a kako saznaje "Blic", sve su detaljno isplanirali tako da sve liči na scenario za neki horor film i dokazi se kriju u kompjuteru i telefonima osumnjičenih.

Istragom je pored obdukcionih nalaza obuhvaćeno i veštačenje kompjutera i telefona pokojnih Lava i Martine u kojima postoje dokazi da je sve unapred bilo planirano.

- Proverom kompjutera i telefona Lava i Martine došli smo do uznemirujućih rezultata. Istorija pretrage po internetu pokazala je da su danima pre tragedije pretraživali kojim supstancama se može neko otrovati i kako se to može uraditi, a "guglali" su i "visoke zgrade u Novom Sadu" verovatno planirajući sa koje će skočiti. Ti podaci nagone na zaključak da je sve unapred planirano ali i tu moramo imati zadršku, jer ne možemo dokazati da li je samo jedno krivo za tragediju ili su počinioci oba roditelja - ističe sagovornik.

Istraga se nastavlja - nadležni "kopaju" po sektama

Prema njegovim rečima, veštačenje kompjutera i telefona se nastavlja kako bi se utvrdilo da li je za ovaj zločin odgovorna ideologija neke sekte.

Utvrđuje se da li je neki koncept sekte uticao na ovako strašan zločin i tragediju i da li ima, u žargonu, "sektaških elemenata" zločina. Tome se pristupa veoma ozbiljno i u saradnji sa konsultantima i ekspertima na tu temu tako da ne bi dolazilo do uznemirenja javnosti do kraja istrage neće se precizno znati da li postoji i takvo nešto - objašnjava sagovornik.

 

Deca otrovana etanolom

Podsetimo, prema ekskluzivnim saznanjima do kojih su došli mediji toksikološki nalazi obdukcije dece pokazali su da je u telima mališana pored još nekih supstanci bilo i etanola koji bi mogao verovatno da bude uzrok smrti dece, a ne neki pesticidi kao što se na početku sumnjalo, a kojih nema ni u tragovima u rezultatima obdukcije. Ipak, i te druge supstance su mogle da prouzrokuju smrt tako da se još veštači koliki je procenat nađen u telima i koliko je mogao štete da nanese deci s obzirom na koncentraciju i uzrast i težinu mališana - ispričao je za "Blic" izvor upoznat sa tokom istrage koja je još u toku.

Dodaje da je istragom utvrđeno i da u ovom zločinu nije učestvovalo "treće lice" ali da se sa sigurnošću ne može utvrditi da li su osumnjičeni zajedno otrovali decu ili je to učinio Lav ili Martina.

Skočili sa vrha zgrade

Podsetimo, mladi bračni par, izvršio je samoubistvo skokom sa zgrade na Limanu 2.

Oni su ušli u zgradu na Bulevaru cara Lazara 7, popeli se na poslednji sprat, razbili staklena vrata i ušli na krov, a zatim zajedno skočili u smrt, a prema rečima stanara ove višespratnice, oni nisu njihove komšije. Bračni par je identifikovan na osnovu otisaka prstiju.

Ovaj bračni par je živeo u Petrovaradinu.

Ubrzo potom je otkriveno da je ovaj bračni par, pre nego što su izvršili samoubistvo, ubili sopstvenu decu.

Tela dvojice dečaka od jedne i tri godine pronađena su u kući u Petrovaradinu. Oni su prošle nedelje sahranjeni zajedno sa majkom Martinom u Bačkom Petrovcu dok je Lav sahranjen u Beogradu.

Motivi zagrobnog života

U kući u kojoj je živeo bračni par sa decom pronađeni su egipatski simboli na zidovima. Navodno, simboli su nađeni u dnevnom boravku, a u sobi u kojoj su spavali je bio bračni krevet i krevetac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Au! Srbiji se ne piše dobro! Šokantne vesti iz Amerike: Balkan će biti najteže pogođen deo Evrope!
PAKAO

Au! Srbiji se ne piše dobro! Šokantne vesti iz Amerike: Balkan će biti najteže pogođen deo Evrope!

Iako naučnici imaju alate i metode da izmere uticaj klimatskih promena - kako se to može učiniti pa da pojedinac, u okviru vlastitog života, ima neku vrednost kojom bi izmerio kako se, pod uticajem klimatskih promena, menja i njegov život? Nije lako zamisliti šta je tačno "prosečno globalno zagrevanje od 1,5 °C ili 2 °C" i na koji će nam način izmeniti svakodnevni život.

28.04.2024

12:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija