• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.03.2024

10:29

Jedan sa lažnom vozačkom, drugi sa lažnim pasošem: Uhapšeni Srbi u Austriji

EPA

Vesti

Jedan sa lažnom vozačkom, drugi sa lažnim pasošem: Uhapšeni Srbi u Austriji

Podeli vest

Tri muškarca, državljana Srbije uhapšeni su tokom policijske provere na putu u Austriji. Vozač je imao lažnu vozačku dozvolu dok je njegov saputnik pokazao lažni slovenački pasoš. Proverom je ustanovljeno da za jednim od njih traga policija širom Evrope!

Kako navode lokalni mediji automobil sa trojicom Srba policija je zaustavila u petak oko 14 sati na južnom autoputu A2 u Filahu.

" Kada su zaustavljeni vozač je pokazao lažnu vozačku dozvolu, dok je jedan od dvojice putnika pokazao lažni slovenački pasoš. U vozilu su pronađeni brojni skupoceni odevni predmeti za koje nisu mogli da prilože nikakav dokaz o vlasništvu. Odevni predmeti su privremeno oduzeti, a troje putnika u vozilu, svi državljani Srbije, privremeno su uhapšeni." naveo je austrijski portal "kleinezeitung".

Tokom istrage i rasvetljavanja identiteta, otkriveno je da za jednim od muškaraca postoji nalog za hapšenje širom EU, zbog čega je po nalogu javnog tužioca odveden u zatvor u Klagenfurtu.

Krivična prijava podneta je protiv dvojice Srba. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija