• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

17.03.2024

16:23

Sahranjen Marko Majstorović! Telo bilo u vodi 10 dana, prijatelji neutešni: "Najbolji momak u našem kraju"

Privatna arhiva

Vesti

Sahranjen Marko Majstorović! Telo bilo u vodi 10 dana, prijatelji neutešni: "Najbolji momak u našem kraju"

Podeli vest

Marko Majstorović (30) iz Veternika sahranjen je juče na Gradskom groblju u Novom Sadu, a poslednjem ispraćaju prisustvovalo je više stotina rođaka, prijatelja i poznanika.

Slomljeni od tuge, roditelji mladog Marka primali su saučešće, a koliko je Marko bio omiljen svedoči i ogromna kolona ljudi koja je pratila posmrtni kovčeg do Markovog poslednjeg prebivališta.

- Marko je bio divan mladić, najbolji dečak u našem kraju. Iz divne je porodice, to su posebni ljudi, a dobrota koja ih krasi i ljubav među njima danas su prava retkost - rekli su neki od okupljenih.

 

Kako kažu poznanici porodice nastradalog Novosađanina, do tragedije je došlo kada se probušio gumeni čamac u kojem se Marko otisnuo na pecanje. U blizini mesta gde je Markovo telo nađeno u kanalu Dunav-Tisa-Dunav nađen je i deo ribarske mrežice, što, prema rečima poznanika, ukazuje na mogućnost da je Marko kobnog dana želeo da postavi mrežu kako bi ulovio ribe i da je najverovatnije tom prilikom upao u vodu, udahnuo je u pluća i udavio se.

To je potvrdila i obdukcija Markovog tela koja je pokazala da je njegova smrt nastupila utapanjem. Sumnnjivih okolnosti nije bilo, kao ni tragova nasilja ili povreda koje bi ukazale na to da je Majstorović eventualno bio žrtva zločina.

Jedna od Markovih prijateljica kaže da se on udavio čim je upao u vodu.

- Telo je bilo u vodi 10 dana. Novčanik i telefon su nađeni kod njega, a čizme, čamac i vesla su bili na obali - rekla je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija