• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.03.2024

12:14

Oglasio se brat nestale Srpkinje: "Male su šanse da je Ana živa" (VIDEO)

Shutterstock, Društvene mreže

Vesti

Oglasio se brat nestale Srpkinje: "Male su šanse da je Ana živa" (VIDEO)

Podeli vest

Brat Ane Knežević (40) demantovao je navode medija da su "biološki ostaci" pronađeni u njenom stanu u Madridu. On je priznao i svoj najveći strah da su "male šanse" da je njegova sestra još živa.

U izveštaju španskog medija "El Cierre Digital" od 12. marta, citirani su "izvori bliski slučaju" koji tvrde da je policija pronašla biološke ostatke u stanu njegove sestre.

Podsetimo, pre dva dana je muž nestale devojke, David Knežević, odbio da se podvrgne poligrafskom testiranju u sklopu istrage, prenose španski mediji.

Njen brat, Felipe Henao, nedavno se pojavio u javnosti sa očajničkom molbom, a onda je spomenuo i da je FBI demantovao izveštaj o navodnim ostacima, kao i da porodica i dalje očajnički traži odgovore.

Foto: Društvene mreže

Ana Knežević

 

- Želimo da znamo istinu. Želimo da znamo gde je moja sestra. Ako neko ima bilo kakve informacije, savete, molimo da se obratite FBI ili španskim vlastima - rekao je Felipe.

Na pitanje o navodnom otkriću bioloških ostataka u njenom stanu, Henao je rekao da je pitao FBI da li je izveštaj tačan i "rekli su da nije".

- S obzirom na to da je istraga u toku, istražitelji ne žele da dele nikakve informacije, jer bi to moglo da ugrozi slučaj - dodao je Henao.

Rekao je da se njen slučaj tretira kao nasilje u porodici i kao slučaj prisilnog nestanka, a ne dobrovoljnog.

U jednom trenutku je prokomentarisao i mogućnost da je Ana još uvek živa.

- Ne znam. Morate se suočiti sa stvarnošću, prošlo je 40 dana. Pitao sam ih i šanse su male. Trudimo se da ne gubimo nadu i nikada neću prestati da se borim za svoju sestru. Boriću se dok je ne nađemo - rekao je.

Foto: Društvene mreže

 

 

U razgovoru za Dejli mejl prošlog meseca, Henao je rekao da je njegova majka bila "razorena" zbog nestanka svoje ćerke.

Podsetimo, Ana je poslednji put viđena 2. marta ispred stana koji je iznajmljivala u luksuznoj zgradi u Madridu. Ana, rodom iz Kolumbije, američka je državljanka. Sa Davidom je bila u braku više od deset godina, a pre nekoliko meseci odlučili su da se raziđu. Ana je tada donela odluku da se privremeno premesti u Španiju, a u Madridu je bila od decembra.

Njeni prijatelji kažu da ne vide razlog da Ana samovoljno nestane, a glavna misterija su čudne poruke koje su 3. februara stigle sa njenog broja telefona, ali "ne zvuče kao Ana".

U tim porukama Ana je napisala da je upoznala nekog na ulici i da sa njim ide u vikendicu na oko dva sata od Madrida. Napisala je da je tamo signal loš i da će se javiti kad se vrati... Od tada je više niko nije ni čuo ni video.

Ono što je podiglo uzbunu jeste to što Ana nikad ne bi ovako nešto uradila. Nikad ne bi sa nepoznatim muškarcem krenula negde, kamoli van grada. Takođe, poruke prijateljima poslate su sa tri sata razmaka. Jedna je bila na engleskom, druga na španskom, sa čudnim frazama, zbog čega su prijatelji uvereni da ih Ana nije pisala.

Njena najbolja drugarica Sana pokušala je da je dobije u stanu 4. februara, zbog čega je ceo slučaj prijavila policiji. Kako je Sana ranije rekla za Telegraf.rs, stan je odmah bio pregledan, ali nije bilo znakova provale i premetačine, ta da ništa od stvari nije nedostajalo.

Sa čitavim slučajem upoznata je i španska Nacionalna policija, koja je otpočela potragu za nestalom Anom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Džet set

Srbija