• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

19.03.2024

12:55

Određen pritvor maloletniku za ubadanje policajca u Novom Pazaru: Evo šta mu se stavlja na teret

shutterstock/Informer

Vesti

Određen pritvor maloletniku za ubadanje policajca u Novom Pazaru: Evo šta mu se stavlja na teret

Podeli vest

Maloletniku (15) koji se sumnjiči da je izbo policijskog službenika N.R. (26) danas je određen pritvor.

- Pred Višim sudom u Novom Pazaru vodi se postupak prema maloletnom izvršiocu krivičnog dela i to ubistvo u pokušaju i prema istom licu je određen pritvor - navode iz Višeg suda u ovom gradu za Kurir i dodaju:

- Maloletni izvršilac je osumnjičen da je u ugostiteljskom objektu nožem naneo teške telesne povrede oštećenom, opasne po život. Motiv još nije utvrđen obzirom da pripremni postupak u toku.

Osumnjičeni je, da podsetimo, policijskom službeniku zadao tri ubodne rane nožem.

- Zadao mu je po jednu ranu u obe noge i jednu ranu u testis. N. R. su konstatovane teške povrede, a povreda testisa je posebno teška. Izgubio je dosta krvi i posle hitnog prijema u bolnicu je operisan - rekao je ranije naš izvor i dodao da je žrtva posle operacije u stabilnom stanju.

Prema rečima prijatelja ranjenog N. R., on ne poznaje svog napadača i nikada se ranije nisu sreli. Dodatnu kompleksnost ovom slučaju, kako piše lokalni portal Sandžak danas, dodaje činjenica da je napadač, dete iz porodice s dugom istorijom rada u policiji.

- Otac mu je policajac u penziji, dok majka i dalje aktivno služi u istoj instituciji. Maloletnik je već poznat po problematičnom ponašanju, što situaciju čini još težom za sve uključene strane - navode lokalni mediji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija