• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

19.03.2024

22:35

Od Irene ni traga ni glasa! Na stolu ostavila telefon, ključeve ispod otirača, ako je vidite odmah pozovite ovaj broj!

Društvene mreže

Vesti

Od Irene ni traga ni glasa! Na stolu ostavila telefon, ključeve ispod otirača, ako je vidite odmah pozovite ovaj broj!

Podeli vest

Irena K. (41) iz Niša nestala je pre tri dana nakon što je izašla iz svog stana u naselju Pantelej, pa porodica moli sve koji je prepoznaju sa fotografije da im jave ili da pozovu policiju.

Irenina tetka Vesna Azirović kaže da je poslednji put viđena u subotu, kod supermarketa "Idea" u naselju Pantelej i da je, prema rečima komšija, na sebi imala crnu jaknu, crne pantalone, crnu torbicu koju je nosila na ramenu i kosu vezanu u rep. Nestanak je prijavljen Policijskoj upravi Niš u ponedeljak.

- Ireni je nedavno umrla majka, što je ona teško podnela. Govorila je da neće da sedi sama u stanu u kojem su živele i da ne želi tamo da se vraća. Mi smo je hrabrile, pričale da mora da se bori, da bude jaka, da nađe posao. Ja sam je pozvala da dođe kod mene na dva, tri dana, na pet, 10 dana – nebitno, dok se malo ne smiri i stabilizuje, ali ona nije htela. Nekoliko dana je boravila kod moje najstarije sestre pa se vratila kući. Najstarija sestra živi sa sestrom koja boluje od raka a pošto Irena puši, verovatno zbog toga nije mogla da ostane duže - priča tetka nestale žene Vesna Azirović.

Foto: Društvene mreže

 

 

Vesna kaže da je njena sestra zvala Irenu u petak, ali da joj se nije javljala ceo dan. Čule su se u subotu telefonom ali tek uveče.

- U subotu uveče se javila na telefon, rekla je "evo tu sam, imam da jedem, leći ću da spavam". Sutradan, u nedelju, kada ju je sestra zvala - opet nije se javila na telefon. Nisu se čule ni u ponedeljak pa je sestra posle posla otišla kod nje da vidi zašto se ne javlja dva dana. Tamo je nije zatekla. Telefon joj je ostao na stolu, lekovi koje obično uzima su bili gde ih obično drži. Izgleda da ih nije ponela. Sestra je mislila da je otišla da kupi duvan i da će se vratiti. Čekala je do 20 časova, pa pošto nije došla, uplašila se i otišla u policiju da prijavi nestanak - priča Vesna za „Blic“.

Tetka nestale žene kaže da je neobično to što je izašla iz kuće bez telefona, ali i mesto gde su našli ključeve.

- Ključevi su bili ispod otirača, gde ih ona nikada ne ostavlja. Na telefonu nema poziva - niko je nije zvao, ona nikoga nije zvala. Ja stvarno ne znam o čemu se radi. Telefon je ostao na stolu. Svi smo zabrinuti za nju, pogotovo zbog toga što nema terapiju sa sobom. Ostala je bez majke, ima samo nas, svi se brinemo - kaže Vesna.

Foto: Društvene mreže

 
Pozvati policiju

Ukoliko neko zna gde je nestala Nišlijka ili je prepozna sa fotografija ili po opisu garderobe da odmah javi policiji na 192 ili njenoj tetki Vesni Azirović na broj telefona 061/1769926.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17