• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.03.2024

11:15

Živojina su 80 puta uboli nožem i opljačkali! Monstrumu iz Smedereva u zločinu pomogli otac i brat!

Informer

Vesti

Živojina su 80 puta uboli nožem i opljačkali! Monstrumu iz Smedereva u zločinu pomogli otac i brat!

Podeli vest

Više javno tužilaštvo u Smederevu je nakon sprovedene istrage, podiglo optužnicu protiv okrivljenog Nikole K. (45) iz Smedereva zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo Teško ubistvo.

Kao i protiv njegovog oca i brata Đ. A. (77) i D. A. (44), obojica iz Smedereva, zbog postojanja opravdane sumnje da su izvršili krivično delo Teško ubistvo u pomaganju.

Opravdano se sumnja da je okrivljeni 21. septembra prošle godine u Smederevu, u lokalu koji se nalazi u neposrednoj blizini Zelene pijace, na svirep i podmukao način i iz koristoljublja, sa oko 80 uboda oštrim predmetom, lišio života oštećenog, sada pokojnog Živojina I. iz Smedereva.

Nakon toga je od njega oduzeo torbicu u kojoj se nalazilo najmanje 9.100 evra, da bi iste noći napustio zemlju. Lišen je slobode u Saveznoj Republici Nemačkoj, iz koje je izručen 13. januara ove godine.

Po predlogu tužilaštva okrivljenima je produžen pritvor i to okrivljenom Nikoli K. jer okolnosti ukazuju na opasnost od bekstva, jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, kao i zbog uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičkog postupka. 

Foto: rina

 

 

Nikolinom ocu i bratu, na teret se stavlja da su Nikoli pomagali u izvršenju zločina i takođe im je pritvor produžen zbog uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičkog postupka.

Da podsetimo, telo Živka I. iz Smedereva nađeno je u jednom objektu kod Zelene pijace, a pored Nikole K. policija je u Srbiji uhapsila njegovog oca i brata zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo pomaganje.

Međutim, policija je prvobitno došla do saznanja da je Nikola po izvršenju zločina napustio Srbiju, ubrzo je za njim raspisana potraga, a osumnjičeni za ubistvo je lišen slobode u Nemačkoj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Ko je ubio Jelenu Marjanović? Četiri pitanja sa suđenja na koja Zoran Marjanović nije imao odgovor!
Hronika

Ko je ubio Jelenu Marjanović? Četiri pitanja sa suđenja na koja Zoran Marjanović nije imao odgovor!

Zoran Marjanović, koji je danas na početku ponovljenog suđenja u Višem sudu u Beogradu odbio da iznosi odbranu i odgovara na pitanja tužioca i sudije, vezano za optužbe da je 2. aprila 2016. u naselju Crvenka u Borči ubio suprugu, pevačicu Jelenu Marjanović, do sada je dva puta saslušavan i upravo na te iskaze se pozvao i danas pred sudom tvrdeći da "nema šta da doda na njih i da je već sve rekao".

19.03.2024

19:47

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija