• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

21.03.2024

23:15

Komšije trojice silovatelja iz Padinjaka: "Znali su da ukradu, da divljaju, bili su sve gori,, ali ovo..."!

facebook

Vesti

Komšije trojice silovatelja iz Padinjaka: "Znali su da ukradu, da divljaju, bili su sve gori,, ali ovo..."!

Podeli vest

Ceo Lazarevac je u šoku zbog ubistva koje su u zatvoru u Padinskoj Skeli počinila njihova trojica sugrađana, koja su zverski mučil i ubila Stanimira Brajkovića (74)!

Svi koji poznaju Srećka Stefanovića (20), Sašu Stankovića (20) i Dalibora Petrovića (22) iz Lazarevca, osumnjičene da su u zatvoru Padinska skela do smrti silovali cimera Stanimira Brajkovića (74), ne mogu da veruju kakvo su zlo njihovi sugrađani počinili.

- Poznajem svu trojicu, ali sam se družio najviše sa Srećkom. Kad sam čuo šta su uradili zaprepastio sam se, ali verujem 100 odsto da su to uradili. Srećko je klinac koji nije odrastao kako treba, bio je bez oca i majke, ali ovo nema opravdanja, da tako muče čoveka, to je stvarno za robiju - kaže sagovornik i dodaje da sva trojcia nisu nigde bila za stalno zaposlena.

Foto: facebook

Srećko Stefanović se promenio nakon druženja sa Daliborom i Sašom

- Uglavnom su se bavili sakupljanjem sekundarnih sirovina - kaže i i dodaje:

- Oženjeni su, imaju decu. Znali su da ukradu, da divljaju u saobraćaju, ali ovo... Ovo je van svake pameti, prenerazili smo se.

Prema njegovim rečima, Srećka Stefanovića je napustila i žena.

- Kada je prvi put završio u zatvoru, ona je otišla, ostavila ga, a posle ovoga nema šanse da mu se vrati - kaže on i dodaje da je o celoj situaciji razgovarao sa Srećkovim bratom.

- Sreo sam njegovog brata, kaže da je tačno sve. Kaže, dobijaju robiju sigurno. Čoveka su sigurno maltretirali, a šta se i kako tačno sve izdešavalo u ta zatvorska četiri zida, znaju samo oni - zaključuje sagovornik.

Foto: Foto: Društvene mreže

Dalibor Petrović sa suprugom

Drugi prijatelj Srećka Stefanovića potvrdio je da Srećko nema ni majke ni oca.

- Stvarno je jedno vreme bio dobar, sve dok se nije uhvatio lošeg društva. U poslednje vreme je postajao sve gori i gori. Združio se s tim Daliborom i Sašom, a za njih kažu da su jako problematični i ko zna čime se sve bave - kaže Srećkov drug iz detinjstva.

Kazne koje su im izrekli prekršajni sudovi, služili su i ubijeni penzioner iz Mladenovca, kao i trojica osumnjičenih za njegovo ubistvo.

Foto: Foto: printscreen facebook

Saša Stanković

Prema naredbi za sprovođenje istrage, osumnjičeni su od polovine januara do 4. februara ove godine, kada je nesrećni penzioner preminuo psihički, fizički i seksualno zlostavljali Stanimira Brajkovića. Sumnja se da su oni, u sobi u kojoj su zajedno boravili, stravično mučili čoveka i to zbog toga što mu je nestalo novca kojim je u zatvorskoj kantini kupovao namirnice za osumnjičene.

- Svakodnevno su ga šamarali, tukli nogama i rukama u predelu glave i tela, a jednom prilikom ga je Dalibor, kako se sumnja, kolenom udario po telu i rebrima, dok ga je drugom prilikom seksualno zlostavljao drškom od metle. Osumnjičeni Saša ga je, kako se sumnja, terao da pije njegovu mokraću iz šolje za kafu, dok mu je Srećko peškirom izvlačio jezik iz usta kako bi ga onemogućio da se požali komandirima na zlostavljanje i ponižavanje koje trpi - saopšteno je iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Ubijeni čovek je, kako se navodi, 3. februara bio na pregledu, ali najverovatnije zbog straha nije prijavio zlostavljanje koje trpi, već je prema nezvaničnim informacijama izjavio da je sam pao. Vraćen je u ćeliju, ali su ga tada, kako se sumnja osumnjičeni odveli u kupatilo i polivali hladnom vodom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samo jedan od trojice zlotovora može da bude osuđen na doživotnu robiju! Stanimira tukli i silovali do smrti u ćeliji "Padinjaka"
Hronika

Samo jedan od trojice zlotovora može da bude osuđen na doživotnu robiju! Stanimira tukli i silovali do smrti u ćeliji "Padinjaka"

Više javno tužilaštvo u Beogradu, koje vodi istragu zločina u kom je u zatvoru u Padinskoj skeli 4. februara ubijen Stanimir Brajković, saopšilo je danas da se Srećko S. (20), Saša S. (20) i Dalibor P. (22) sumnjiče za teško ubistvo u saizvršilaštvu, za koje je zakonom predviđena u doživotna kazna zatvora, ali zbog godina osumnnjičenih samo jedan od njih bi stvarno i mogao da do kraja života ostane iza rešetaka.

21.03.2024

08:33

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija