• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

22.03.2024

16:13

Više tužilaštvo u Beogradu pokrenulo finansijsku istragu: Braća Panić ostaju bez stanova?

PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Vesti

Više tužilaštvo u Beogradu pokrenulo finansijsku istragu: Braća Panić ostaju bez stanova?

Podeli vest

Više javno tužilaštvo u Beogradu, kako Kurir nezvanično saznaje, pokrenulo je finansijsku istagu protiv braće Miloša i Uroša Panića, koji su u bekstvu i za njima je raspisana poternica zbog sumnje da su trgovali ljudima i posredovali u prostituciji.

Podsetimo, braća Panić u bekstvu su od februara i za njima se traga. U međuvremenu, uhapšeno je četvoro njihovih saradnika koji su u kumovskim odnosima sa odbeglom braćom.

Tužilaštvo je naložilo da se proveri imovina braće Panić ali i imovina koja se vodi na njihove bliske srodnike. Proveravaju se nepokretnosti, automobili, računi, sefoni i dragocenosti koje se vode na njih ili članove njihove porodice - potvrdio je izvor Kurira i naveo da će po nalogu tužilaštva istragu voditi Jedinica za finasijske istrage.

Inače, braća Panić postala su poznata javnosti pošto su se na društvenim mrežama često hvalili luksuzom u kom žive, noćnim izlascima i skupim automobilima.

Oni se sumnjiče da su od na nekoliko lokacija u Beogradu, u stanovima, organizovali prostituciju, ali i da su neke od devojaka vrbovali i primoravali ih da rade za njih i pružaju seksualne usluge klijentima.

U tom cilju su, kako se sumnja, oglasili na internet stranici "Seksi-adresar" i u "Halo oglasima" brojeve telefona i ponudu "da zgodne, mlade maserske muškarcima nude usluge senzualne i tantričke masaže na različitim lokacijama u gradu".

Inače, Više javno tužilaštvo u Beogradu je odmah posle preuzimanja istrage od Trećeg osnovnog javnog tužilaštva, najavilo i da će pokrenuti finansijsku istragu protiv braće.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija