• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/blic

23.03.2024

09:35

Potresna ispovest snaje Verice koju je ubio otpali točak: Spremali smo veselje, a onda su došli saobraćajci

Printscreen /Društvene mreže

Vesti

Potresna ispovest snaje Verice koju je ubio otpali točak: Spremali smo veselje, a onda su došli saobraćajci

Podeli vest

Porodica Verice J. (69) iz radinca kod Smedereva koja je preminula nakon što ej udario točak koji je otpao sa autobusa na liniji 78 očajni spemali svadbu, a onda oabvešetni o tragediji.

- Poslednji put smo je videli kada je krenula za Beograd po rezultate. Iz kuće je izašla u 9.45 sati i od tada je nismo videli. Na kraju, u očaju, pozvali smo policiju i prijavili njen nestanak, nadajući se da će nam pomoći da je pronađemo - kazala je snaja nesrećne žene i dodala:

- Ona je ušla u Klinički centar, uzela rezultate i kada je trebala da se vrati nazad kući, nastradala je. Suprug i ja nismo bili kući, spremali smo svadbu. Niko nije pomislio da će ovako nešto da se dogodi.

Kako je sagovornica objasnila kobnog dana se nisu čuli sa Vericom, jer su mislili da je kući.

- Sve vreme smo bili zauzeti pripremama za svadbu i nismo ni slutili kakva se tragedija dogodila. Misleći da je već sigurno kod kuće, nismo ni pomišljali na mogućnost da se nešto loše desilo. Kada smo se moj suprug i ja vratili kući, nje nije bilo. Zvali smo razne brojeve, pa i Klinički centar da vidimo da je slučajno nisu zadržali tamo, možda su rezultati bili loši. Mi to nismo znali. Kako su nam rekli da nije tamo, pozvali smo policiju i prijavili nestanak - priča sagovornica.

Foto: Foto: Printscreen /Društvene mreže

Verica bila u bolnici da bi uzela lekarski nalaz, točak je usmrtio kada je krenula kući

 

Samo deset minuta nakon što su prijavili nestanak, došla je patrola saobraćajne policije i saopštila im da je Verica povređena u udesu.

- Pojavili su se na vratima i rekli da je Verica imala udes, bez ikakvih detalja. Ništa više ne znamo. Ne poznajemo ženu koja je takođe povređena, Verica je sama bila u Beogradu - kazala je na kraju Vericina snaja. 

Kako je Informer ranije izveštavao jeziva saobraćajna nezgoda dogodila se u ponedeljak oko 14 časova u Bulevaru Oslobođenja kada se otkačio točak autobusa na liniji 78, prevoznika "Banbus d.o.o." i udario dve žene.

Foto: Instagram printscreen

Hitna pomoć na licu mesta reanimirala teško povređenu ženu

 

- Lekari Hitne pomoći na mestu nezgode pokušali su da reanimiraju jednu od njih, tačnije Vericu, koja je ubrzo potom sa teškim telesnim povredama prevezena u Urgentni centar gde je u noći između ponedeljka i utorka podlegla povredama - rekao je ranije za Informer izvor upoznat sa slučajem.

Nakon nesreće oglasilo se Prvo osnovno tužilšatvo koje je između ostalog dalo nalog da se privede mehaničar I.R. i da mu se odredi zadržavanje do 48 sati u okviru kojih će biti priveden kod tužioca. 

Inače mehaničar je saslušan u sredu i detaljno je izneo svoju obranu.

Kako je rekao, "vozilo mu je izgledalo sasvim normalno", te je potpisao putni nalog tog jutra nakon čega ga je preuzeo vozač.

 

 

- Što se tiče zadnjeg vremena, na tom autobusu nije rađeno ništa niti oko točkova, niti oko kočnica. Solidan je autobus, iako jeste stariji - dodao je on.

Rekao je i da nikada ne proverava da li su točkovi zavrnuti šrafovima, odnosno same šrafove, osim vizuelno.

- Ne proveravam nikada da li su točkovi zavrnuti šrafovima, odnosno same šrafove, osim vizuelno - rekao je mehaničar.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija