Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Rafailović

25.03.2024

10:44

"Ubijen sam, srce će mi stati"! Otac ubijenog MMA borca za Informer: "Imam ćerku kod kuće" (FOTO)

Informer

Vesti

"Ubijen sam, srce će mi stati"! Otac ubijenog MMA borca za Informer: "Imam ćerku kod kuće" (FOTO)

Podeli vest

Nenad Savić, otac ubijenog MMA borca Stefana Savića saslušan je danas u Višem sudu u Beogradu gde je govorio o svojim saznanjima u vezi pomenutog zločina.

U Palatu pravde Nenad je stigao u pratnji samo advokata Denisa Kurtovića, iako je trebalo da bude prisutna i Stefanova majka, Jasmina.

- Ubijen sam, srce hoće da mi stane svakog trena. Četiri puta dnevno se mislim kako će srce da mi stane skroz. Ne znam šta bih rekao, jako nam je svima teško, ja imam i ćerku kod kuće - ispričao je Stefanov otac za Informer.

 

Podsetimo, srpski reprezentativac i MMA borac Stefan Savić (23) ubijen je 25. februara nakon svađe sa fudbalerima Vasilijem Gačevićem (23) i Markom Daničićem (23) koji su ga, kako smo ranije pisali prema nezvaničnim informacijama, zverski izboli 19 puta, a potom nastavili da ga šutiraju rukama i nogama dok je ležao u lokvi krvi na Dorćolu.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

 

Zločin se dogodio sat vremena iza ponoći na uglu Dobričine i Dunavske ulice.

MMA borac kobne večeri bio je sa prijateljima u jednom beogradskom klubu, u koji su kasnije stigli i osumnjičeni Gačević i Daničić i to navodno jer im je neko dojavio da se Savić nalazi u tok klubu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

"Voleo bih da upoznam čoveka koji je hteo da zaštiti mog sina, a nije ga ni znao!" Potresna ispovest oca MMA borca ledi krv u žilama
Hronika

"Voleo bih da upoznam čoveka koji je hteo da zaštiti mog sina, a nije ga ni znao!" Potresna ispovest oca MMA borca ledi krv u žilama

Stefan M. iz Beograda teško je povređen je kada je izleteo iz svog automobila i pokušao da pomogne MMA reprezentativcu Stefanu Saviću (23) kog su napala, a naposletku i ubila, dvojica mladića. Stefanov otac Nenad Savić je istakao da bi hteo da upozna čoveka koji je nesebično želeo da pomogne njegovom sinu, rizikujući sopstveni život.

25.03.2024

08:56

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija