• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.03.2024

10:16

Dečak (15) ukrao 50 satova, vrednost milionska! Detalji spektakularne krađe u Nišu

Shuterstock

Vesti

Dečak (15) ukrao 50 satova, vrednost milionska! Detalji spektakularne krađe u Nišu

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su S. A. (22) iz ovog grada zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa, a po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu i jednog petnaestogodišnjaka, takođe iz ovog grada, osumnjičenog da je počinio isto krivično delo.

"Sumnja se da su oni u prethodnom periodu obili jednu kuću u Nišu i iz nje ukrali 50 ručnih satova, više bušilica, trotinet, kao i nakit u ukupnoj vrednosti od oko 1.800.000 dinara. Policija je deo ukradenih predmeta pronašla i vratiće ih vlasniku" navodi se u saopštenju PU Niš.

Takođe, S. A. se sumnjiči da je obio još jednu kuću u ovom gradu iz koje je ukrao dva televizora, muzičko pojačalo, četiri tepiha i dva para zavesa, koji su pretresom stana koji osumnjičeni koristi pronađeni i vraćeni vlasniku.

Foto: RINA

Ilustracija

 

"Osumnjičenom S. A. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu, dok je petnaestogodišnjak priveden nadležnom višem tužiocu, nakon čega mu je određen pritvor od 30 dana" piše u saopštenju koje je prosleđeno medijima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija