• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.03.2024

17:45

Detalji šokantnog zločina kod Sombora: Žana ipak ubijena davljenjem

Društvene mreže

Vesti

Detalji šokantnog zločina kod Sombora: Žana ipak ubijena davljenjem

Podeli vest

Više javno tužilaštvo u Somboru je odgovorilo na zahtev SOinfo.org portala za informacije od javnog značaja u vezi sa ubistvom i samoubistvom u Staparu. Prema saopštenju Višeg javnog tužilaštva, događaj se desio u vremenskom periodu između tri i pet časova u Staparu, gde je R. D., rođen 1978. godine, navodno davljenjem lišio života svoju suprugu I. D., rođenu 1985. godine, a zatim izvršio samoubistvo vešanjem.

Prema rečima tužilaštva, počinilac nije bio ranije procesuiran za nasilje u porodici, a pretpostavlja se da je motiv ubistva navodna preljuba sada pokojne supruge. Tela su upućena na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Ranije su kružile neproverene informacije da je suprug usmrtio suprugu vatrenim oružjem, ali prema zvaničnom saopštenju tužilaštva, žena je lišena života davljenjem, što baca novo svetlo na ovaj tragični događaj.

Ovaj događaj je izazvao veliku pažnju medija, a ranije su se pojavile brojne spekulacije i neproverene informacije o načinu na koji je žena izgubila život. Sada kada je tužilaštvo iznelo zvanične informacije, javnost je suočena sa potresnim detaljima ovog slučaja.

Ovaj tragični događaj baca svetlo na problem nasilja u porodici i potrebu za efikasnijom prevencijom i zaštitom žrtava. Važno je da se javnost podstakne na otvoren dijalog o ovoj temi, kako bi se sprečile slične tragedije u budućnosti.

Tragično ubistvo i samoubistvo u Staparu su uzdrmali lokalnu zajednicu i skrenuli pažnju na ozbiljan problem nasilja u porodici. Nadamo se da će ovaj događaj podstaći društvo na ozbiljniju borbu protiv ovog problema i pružiti podršku žrtvama nasilja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija